Γιώργος Λιάγκας για Ψινάκη - Συνατσάκη: «Τότε ήταν κραταιός και έκανε μούγκα η Λιόλιου»

«Μιλάμε για μια ξεφτίλα τηλεοπτική που θα έπρεπε και ίδια να αντιδράσει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας για Ψινάκη - Συνατσάκη: «Τότε ήταν κραταιός και έκανε μούγκα η Λιόλιου»

Ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με τους συνεργάτες του στο Πρωινό, σχολίασε τα όσα σημειώθηκαν ανάμεσα στον Ηλία Ψινάκη και την Μαίρη Συνατσάκη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Αφορμή στάθηκε η δήλωση του στο J2US, πως δεν την συμπαθεί εξαιτίας ενός περιστατικού το 2022. Το περιστατικό αυτό αφορούσε την Κατερίνα Λιόλιου η οποία του απάντησε σχετικά.

Στο πλατό του Πρωινό λοιπόν επικράτησε μια μικρή ένταση, καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό θέμα. Όλοι οι συνεργάτες του ήταν στο πλευρό της τραγουδίστριας όπως και ο ίδιος ο παρουσιαστής.

Τι είπε ο Λιάγκας για Ψινάκη, Συνατσάκη, Λιόλιου

«Εγώ είμαι ο άνθρωπος που έχει πει ότι έχει εργαλειοποιηθεί από ανθρώπους και ευτελισθεί το me too. Ηλίας Ψινάκης ουσιαστικά βγήκε να θυμίσει μία κατάσταση. Τον αδειάζει η Κατερίνα Λιόλιου, αφού έβγαλε μία ανακοίνωση που αντί να πει πως ναι, ήταν μία πλάκα. Το άδειασμα της Λιόλιου στον Ψινάκη είναι το σημαντικό», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Και είπε σε άλλο σημείο: «Τότε η κυρία Λιόλιου, είχε βγει και είχε πει ήταν μια πλάκα, παιδιά, δεν είχε αντιδράσει καθόλου. Τότε, ενδεχομένως τον θεωρούσαν κραταιό τον Ψινάκη. Δεν είναι θέμα αντανακλαστικών, τότε ήταν κραταιός και έκανε μούγκα η Λιόλιου. Τώρα δεν ξέρω αν η ίδια η κοπέλα, ή ο μάνατζερ της, την κατεύθυναν να βγάλει τη σχετική ανακοίνωση. Τώρα ορθώς, κατ’ έμε τον αδειάζει πλήρως γιατί ήταν μια χυδαία πλάκα την οποία δεν έπρεπε να την κάνει. Δεν βγήκε ποτέ ο Ηλίας να πει ότι ήταν στο τσακίρ κέφι και το έκανε καταλάθος. Όταν λέει ο ίδιος ότι ήταν συνεννοημένο, και βέβαια αυτή μετά από πολλά χρόνια λέει πως δεν ήταν, τον αδειάζει. Μιλάμε για μια ξεφτίλα τηλεοπτική που θα έπρεπε και ίδια να αντιδράσει. Ήταν κραταιός τότε ο Ψινάκης, παιδιά κι αυτό έχει σημασία».