Φαίη Σκορδά: «Συγκινούμαι γιατί...» - Ξέσπασε σε κλάματα η παρουσιάστρια μπροστά στην κάμερα του Alpha

Δεν μπορούσε να συνεχίσει τις δηλώσεις της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Συγκινούμαι γιατί...» - Ξέσπασε σε κλάματα η παρουσιάστρια μπροστά στην κάμερα του Alpha

Η Φαίη Σκορδά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου με την ίδια να συγκινείται εμφανώς μέσα από τις ερωτήσεις που έγιναν στην λαμπερή παρουσιάστρια.

Η παρουσιάστρια έδωσε το παρών σε εκδήλωση για το Make a wish, ως Ελληνίδα πρέσβειρα τα τελευταία 10 χρόνια. Η συνάντηση μάλιστα της παρουσιάστριας με τα παιδιά που έχει γνωρίσει όλα αυτά τα χρόνια ήταν ένας από τους λόγους, που ήταν συναισθηματικά φορτισμένη.

Σε ερώτηση μάλιστα για το ποιο είναι το φως στη ζωή της Φαίης Σκορδά, εκείνη ξέσπασε σε κλάματα, διέκοψε τις δηλώσεις της και στη συνέχεια εξήγησε πως βιώνει μια δύσκολη περίοδο μετά τον θάνατο του πατέρα της. Ωστόσο το φως για εκείνη δεν είναι άλλο από τα παιδιά της.

Δείτε επίσης: «Ακόμα και σε μια περίοδο πολύ δύσκολη της ζωής μου...» - Οι βαριά συναισθηματικές δηλώσεις της Φαίης Σκορδά

Η συγκίνηση της Φαίης Σκορδά μπροστά στην κάμερα του Happy Day

«Συγκινούμαι, γιατί καθώς ερχόμουν είδα κάποια παιδιά που με αγκάλιασαν και εγώ τα ήξερα από μικρά. Αυτό που με αγγίζει είναι το βλέμμα των μαμάδων.

Είμαι σε μία περίοδο...Το δικό μου φως είναι η δύναμη που παίρνω από τα παιδιά μου», είπε η Φαίη Σκορδά.