Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: «Με πήρε και μου ζήτησε να βρεθούμε επειγόντως» - ''Τσακίζει'' κόκκαλα με τις τελευταίες στιγμές του Βασίλη Καρρά

Έτσι του ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: «Με πήρε και μου ζήτησε να βρεθούμε επειγόντως» - ''Τσακίζει'' κόκκαλα με τις τελευταίες στιγμές του Βασίλη Καρρά

Ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης ήταν καλεσμένος την Μεγάλη Δευτέρα 29/4 στο The 2night show με τον γνωστό τραγουδιστή να μιλάει μεταξύ άλλων για την ιδιαίτερη σχέση του με τον Βασίλη Καρρά που έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο. Οι δύο τραγουδιστές ήταν κολλητοί με τον Χρυσοχοΐδη να αποκαλύπτει στιγμές από την φιλία τους (δείτε τον εδώ να κλαίει μιλώντας για τον Καρρά).

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο τραγουδιστής μίλησε για τις κρίσεις πανικού που βίωνε στο παρελθόν, το άγνωστο περιστατικό μιας κρίσης με τον Αντώνη Ρέμο αλλά και πως εν τέλει τις ξεπέρασε.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Χρυσοχοΐδη για τον Βασίλη Καρρά

«Ο Καρράς ήταν κολλητός μου για 34 χρόνια. Πηγαίναμε πολλές φορές μαζί για ψάρεμα, με έπρηζε, διαφωνούσαμε γιατί ήταν εγωιστής. Ήθελε να πάμε να ψαρέψουμε και του έλεγα ότι αυτή ήταν δική μου δουλειά. Μάθαινε να ψαρεύει.

Το τελευταίο διάστημα ήμασταν δίπλα του όσο μπορούσε, αλλά η ασθένειά του δεν παλευόταν ήταν επιθετική. Μου το είπε με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να βρεθούμε επειγόντως. Πήγαμε σε ένα ταβερνάκι και μου ανακοίνωσε ότι είχε φύγει το κακό και είχε πάει στα κόκαλα.

Τελευταία φορά πήγαμε και τον είδαμε με τον Αντώνη. Είχε αναλαμπές και έλεγα λες να βάλει το θεός το χέρι του και να τη γλιτώσει; Τελευταία φορά που τον είδα κάναμε και χαβαλέ. Τελικά είναι ότι πει ο από πάνω», είπε ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης.

Η κρίση πανικού και το περιστατικό με τον Αντώνη Ρέμο

«Έπρεπε να αλλάξω τη ζωή μου. Ήθελα τις ανέσεις μου, τους φίλους μου και τις συνήθειες μου. Όταν παθαίνεις κρίσεις πανικού θέλεις να είσαι εκεί που σε βοηθάει να γιατρευτεί η ψυχή σου. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα και είπα στον Αντώνη Ρέμο δώσε μου μία κοφτή στην πλάτη», είπε ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης.