Βασίλης Καρράς: «Η Χριστίνα ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι του!» - Η γυναίκα που υπέμεινε για 51 χρόνια τα πάντα δίπλα του

Ένας έρωτας που έμεινε στην ιστορία!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στο Mega Καλημέρα, που προβλήθηκε την Καθαρά Δευτέρα 18/3 με τον τραγουδιστή να μιλάει με μεγάλη αγάπη για τον καλό του φίλο και συνάδελφο, Βασίλη Καρρά.

Οι στιγμές που πέρασαν οι δύο καλλιτέχνες έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη του Δημήτρη Χρυσοχοΐδη, καθώς εκτός από τη μουσική και τα κομμάτια, που τους ένωναν - οι δύο καλλιτέχνες είχαν και προσωπική σχέση και φιλία,.

Συγκλονιστική είναι η εξομολόγηση του Χρυσοχοΐδη για τη μάχη που έδωσε ο Βασίλης Καρράς με τον καρκίνο, καθώς πάλεψε με το θηρίο πολύ γενναία και άντεξε πολύ περισσότερο από όσοι πολλοί είχαν προβλέψει.

Σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής μίλησε και για τη σχέση του Καρρά με τη σύζυγό του, Χριστίνα Κεσογλίδου, η οποία ήταν βράχος στο πλευρό του, όλα τα χρόνια της ζωής και της καριέρας του.

Δείτε εδώ φωτογραφία από το μνήμα του Βασίλη Καρρά

Οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Χρυσοχοΐδη για τον Βασίλη Καρρά

«Από τους τραγουδιστές οι κολλητοί ήμασταν εγώ και ο Βασίλης. Με έπαιρνε τηλέφωνο και με ρώταγε τι θα φάμε. Μαγείρευε πάρα πολύ καλά. Έκανε ως σπεσιαλτέ γαρίδες σοτέ και έκανε πολύ καλό αντικρυστό. Ασχολούνταν πολύ με τα κτήματα και του έλεγα, μήπως στην προηγούμενη ζωή ήταν γεωργός.

Έψαχνε τρόπους να εκτονωθεί, γιατί είχε φορτωθεί, το χωριό της Ειρήνης το έκανε στην πόλη που αγάπησε και γεννήθηκε. Κάποια στιγμή του δημιούργησε και πολλά οικονομικά προβλήματα μέσα στον Covid.

Δεν ξέρω πόσα τραγούδια έχει στο συρτάρι, σίγουρα είναι πάνω από 200 τραγούδια.

Η Χριστίνα ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι του Βασίλη. Η Χριστίνα είναι μια γυναίκα, που τον στήριξε στο μέγιστο και είναι ένας άνθρωπος πανέξυπνος και υπομονετικός. Ο Βασίλης ήταν ένας δύσκολος άνθρωπος δεν ήταν εύκολο παιδί. Όποιος τον ακολουθούσε τον Καρρά δεν άντεξε. Πολλές φορές τον απέφευγα, όχι γιατί δεν ήθελα αλλά γιατί δεν μπορούσα να ακολουθήσω τη ζωή του Καρρά, δεν παλευόταν, έζησε τη ζωή του στα πικ, στα κόκκινα, πολλές αντοχές.

Ήταν σκληρός, δε μασούσε, μου έλεγε: ''Μήτσο δοκιμασία είναι, να δούμε ποιος θα νικήσει''. Έβλεπα ότι είχε συκώτια, ψυχή, οποιοσδήποτε άλλος θα είχε φύγει στους 2 μήνες, ο Καρράς το πήγε στους 6 μήνες.

Έλεγε στον Στράτο ότι ήθελε να έρθει να με δει, αλλά δεν πρόλαβε», είπε ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης.