Ντορέττα Παπαδημητρίου για κόντρα Ψινάκη-Συνατσάκη: «Είμαι 100% με την Μαίρη»

«Την αγάπη μου στην Κατερίνα Λιόλιου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο, παραχώρησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η παρουσιάστρια ερωτήθηκε για τα σχόλια του Ηλία Ψινάκη το περασμένο Σάββατο στο J2US κατά της Μαίρης Συνατσάκη, και πήρε το μέρος της κουμπάρας της -αναμένεται να βαφτίσει την κόρη της, Ολίβια.

Θυμίζεται πως, όταν ο Ηλίας Ψινάκης έκρινε τον Ίαν Στρατή, σύντροφο της Μαίρης Συνατσάκη, του είπε χαρακτηριστικά: «Είχα αρνητική γνώμη για εσάς, γιατί δεν πήγαινα τη γυναίκα σας για τα metoo». Όταν αντέδρασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που διαγωνίζεται στο πλευρό του Ίαν, τότε ο κριτής συνέχισε.

«Η σύζυγος του κ. Στρατή άρχισε ένα metoo που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όλοι με έλεγαν βιαστή. Η κ. Λιόλιου με την επέμβαση της κυρίας αυτής - δεν χρειάζεται να λέμε κι ονόματα - και έχοντας το metoo ως σημαία. Η κ. Λιόλιου για μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχαν πέσει. Το metoo είναι πολύ καλό και σωστό, απλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που το εκμεταλλεύονται για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια», είπε χαρακτηριστικά (δείτε εδώ περισσότερα).

Η απάντηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου στον Ηλία Ψινάκη

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Ντορέττα Παπαδημητρίου στηρίζει ανοιχτά τη Μαίρη Συνατσάκη. «Είμαι 100% με τη Μαίρη. Συμφωνούσα και τότε με αυτό που είχε ανεβάσει, συμφωνώ και τώρα και στέλνω τον σεβασμό και τον θαυμασμό μου για κάθε γυναίκα που έχει βγει μπροστά να μιλήσει και την αγάπη μου στην Κατερίνα Λιόλιου που δύο χρόνια μετά, ξαναέρχεται κάτι στο προσκήνιο -που είμαι σίγουρη και αποδεικνύεται από την ανάρτησή της- που θέλει να ξεχάσει», δήλωσε στην κάμερα του STAR.

Όταν ρωτήθηκε αν το σκηνικό ανάμεσα στον Ηλία Ψινάκη και την Κατερίνα Λιόλιου ήταν συνεννοημένο, η Ντορέττα Παπαδημητρίου χαμογέλασε και αποχώρησε. Επίσης απέφυγε να σχολιάσει το διαζύγιο ανάμεσα σε Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππο Μιχόπουλο.