Κατερίνα Γερονικολού & Γιάννης Τσιμιτσέλης: Σε σπάνια τρυφερά τετ - α - τετ στα μπουζούκια! Μαζί με τη γυναίκα που θα τους παντρέψει

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε πρόσφατα μια σπάνια κοινή έξοδο στα μπουζούκια με τον φακό του Youweekly.gr να απαθανατίζει αποκλειστικά το ζευγάρι σε μεγάλη διάθεση και με πολύ αγαπημένη του παρέα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν έχει συχνά τον ελεύθερο χρόνο να κάνει εξόδους μιας και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι πολλές και πάντα σε προτεραιότητα. Αυτήν τη φορά ωστόσο, συντόνισαν τα προγράμματά τους και έτσι οι δύο ηθοποιοί διασκέδασαν στο Nox.

Η Κατερίνα Γερονικολού έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο μαγαζί με ιδιαίτερο κεραμιδί φόρεμα έχοντας στο πλευρό της τον γοητευτικό Γιάννη Τσιμιτσέλη. Κατά τη διάρκεια που το ζευγάρι διασκέδαζε, απαθανατίστηκε μαζί του η μέλλουσα κουμπάρα του, Μιμή Ντενίση.

Δείτε επίσης: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το διαζύγιο με την Λασκαράκη και το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού - «Αν συμβεί...»

Η εντυπωσιακή βραδινή έξοδος του Γιάννη Τσιμιτσέλη με την Κατερίνα Γερονικολού

Είναι γνωστό, πως η Ντενίση αποτελεί αγαπημένη φίλη τους και μάλιστα πριν από λίγο καιρό η Κατερίνα Γερονικολού είχε παραδεχτεί πως αν παντρευτεί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη η κουμπάρα τους θα είναι η Μιμή.

«Κάναμε μια θεωρητική υπόθεση. Αν γινόταν ο γάμος μας με τον Γιάννη, θα μας πάντρευε η Μιμή. Οπότε ας μείνουμε σε αυτό. Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα, θα ήταν μια λογική εξέλιξη λοιπόν στη σχέση μας», είχε πει η Κατερίνα Γερονικολού στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου

Κατερίνα Γερονικολού -  Γιάννης Τσιμιτσέλης - Έξοδος
Κατερίνα Γερονικολού -  Γιάννης Τσιμιτσέλης - Μιμή Ντενίση
Κατερίνα Γερονικολού -  Γιάννης Τσιμιτσέλης - Μπουζούκια