Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: «Μιλάω με την σύζυγό του, είμαστε σε καλό δρόμο»

Αισιόδοξα μηνύματα για την υγεία του τραγουδιστή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: «Μιλάω με την σύζυγό του, είμαστε σε καλό δρόμο»

Λίγο μετά την ευχάριστη είδηση ότι ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε ξανά τα μάτια του και ανταποκρίνεται σε ερεθίσματα από το περιβάλλον, η Τραϊάνα Ανανία μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1. Η ηθοποιός μίλησε για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε ο παρτενέρ της στο J2US, με τον οποίο έκαναν πρόβες μάλιστα, όταν υπέστη έμφραγμα, και «κλείδωσε» τη θέση της μαζί του στο show τραγουδιού για την επόμενη χρονιά.

«Λέω ότι θα επιστρέψω του χρόνου με το Δημήτρη Κόκοτα. Το κλειδώνω για να γίνει», δήλωσε χαρακτηριστικά η Τραϊάνα Ανανία, για να αποκαλύψει αμέσως μετά ότι διατηρεί επικοινωνία με την οικογένεια του τραγουδιστή αυτές τις μέρες που νοσηλεύεται.

«Μιλάω με τη σύζυγό του, την Κατερίνα, είμαστε σε καλό δρόμο. Έχω κεντράρει το μυαλό μου σε θετική έκβαση της κατάστασης και το πιστεύω ότι θα υπάρξει, είμαι σίγουρη γι’ αυτό», τόνισε εν συνεχεία η Τραϊάνα Ανανία στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Κόκοτας: «Υπάρχουν δύο θετικές εξελίξεις» - Οι πρώτες του αντιδράσεις μετά από ένα μήνα νοσηλείας στη ΜΕΘ

Δείτε το βίντεο, όπως προβλήθηκε από την εκπομπή «Το Πρωινό»:

Θετικές εξελίξεις στην υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Πριν προβληθούν οι δηλώσεις της Τραϊάνας Ανανία, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας είχε αποκαλύψει ότι ο Δημήτρης Κόκοτας βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη και άνοιξε τα μάτια του: «Θα σας πω τώρα μια είδηση, που εγώ ανατριχιάζω που τη λέω. Έγινε ένα θαύμα. Ο Δημήτρης Κόκοτας πια δεν έχει μηχανική υποστήριξη. Από την Κυριακή και κυρίως εχθές άνοιξε τα μάτια του. Αντιδρά στα βαθιά ερεθίσματα, αυτή είναι μια έκφραση των γιατρών με τους οποίους μιλάω καθημερινά από το νοσοκομείο».