Βέφα Αλεξιάδου: «Δεν υπάρχουν ομόφυλα ζευγάρια! Να καθίσει στα αυγά του ο Κασσελάκης που θέλει να παντρευτεί άντρα και να υιοθετήσει παιδί»

Κατεβαίνει υποψήφια στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Βέφα Αλεξιάδου: «Δεν υπάρχουν ομόφυλα ζευγάρια! Να καθίσει στα αυγά του ο Κασσελάκης που θέλει να παντρευτεί άντρα και να υιοθετήσει παιδί»

Η Βέφα Αλεξιάδου υποδέχτηκε στο σπίτι της στην Χαλκιδική την εκπομπή «Fay's Time» και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα. Μεταξύ άλλων η αγαπημένη μαγείρισσα μίλησε για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, εξέφρασε την αντίθεσή της με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ενώ τόνισε ότι διατηρεί καλές σχέσεις με όλες τις παρουσιάστριες που συνεργάστηκε στην πορεία της.

«Έβαλα υποψηφιότητα στην Ευρωβουλή, που είναι το σαλόνι του έθνους. Δεν θα δεχόμουν ποτέ να πάω στην κανονική βουλή, εκεί δεν μετράει πολύ ο λόγος μας, γιατί θέλω να πω την αντίρρηση μου, όπως την είπα και τώρα σχετικά με τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Δεν πρέπει να έχει λόγο ο πολίτης; Όχι ο συνηθισμένος πολίτης, ο οποιοσδήποτε, η Βέφα Αλεξιάδου που είναι τόσα χρόνια», είπε αρχικά στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια μίλησε για τα ομόφυλα ζευγάρια. «Ο Χριστός είπε “και έσονται οι δύο εις σάρκαν μίαν”, γεννιέται ένα παιδί και αυτή είναι η μόνη οικογένεια που υπάρχει. Δεν υπάρχουν ομόφυλα ζευγάρια! Γιατί να παντρευτεί με άντρα ο Κασσελάκης; Υπάρχει κανένας λόγος; Να καθίσει εκεί που είναι, στα αυγά του. Δεν είναι οικογένεια και θέλει να υιοθετήσει και παιδί; Όχι, αγάπη μου γλυκιά! Δεν μου πέφτει λόγος να κρίνω τη ζωή του, να κάνει ό,τι θέλει, αλλά όχι γάμο. Είναι κοροϊδία να πάει στην εκκλησία», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βέφα Αλεξιάδου.

Δείτε επίσης: Ηλίας Μαμαλάκης για την απόφαση της Βέφας Αλεξιάδου: «Λυπάμαι που το έμαθα αυτό! Έχει περάσει τα 80, τι έχει να προσφέρει;»

Η σχέση της Βέφας Αλεξιάδου με τις παρουσιάστριες που συνεργάστηκε

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα σχόλια που έκανε για εκείνη ο Ηλίας Μαμαλάκης. «Τον αγαπώ όσο με αγαπάει, δεν ήμασταν ποτέ στα μαχαίρια και δεν μαλώσαμε, όπως δεν έχω μαλώσει με κανέναν άνθρωπο στη Γη», τόνισε η Βέφα Αλεξιάδου για να συμπληρώσει: «Με ρωτάνε οι δημοσιογράφοι γιατί μάλωσα με την Μενεγάκη. Δεν μάλωσα ποτέ, ούτε με την Ελένη, ούτε με τη Ρούλα, ούτε με την Πόπη, ούτε με καμιά παρουσιάστριά μου. Με αγαπούσαν, με προέβαλαν παντού, κι εγώ θα μάλωνα; Την Ελένη την είχα σαν κόρη μου. Με καμία δεν έχω επαφή. Ένας σωστός επαγγελματίας, όταν έρχεται η ώρα να σταματήσει, πρέπει να το καταλάβει στα χάι του, όχι να αφήσει να πέσει η δουλειά του. Και η Ελένη Μενεγάκη έπρεπε να σταματήσει, να μην γυρίσει πίσω».