Χωρισμός Σοϊλέδη-Αντωνά: «Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο όσο η Μαρία ήταν στο Survivor»

Ξεκάθαρος στην τοποθέτησή του ο ποδοσφαιριστής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη σχολίασαν στην εκπομπή Fay's Time το μεσημέρι της Μ. Τρίτης 30 Απριλίου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στα όσα ειπώθηκαν στο Happy Day για το πρώην ζευγάρι, ότι δηλαδή ο ποδοσφαιριστής είχε προχωρήσει τη ζωή του, όσο ακόμα η ραδιοφωνική παραγωγός βρισκόταν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Μέσα από παρέμβασή του στο Fay's Time ο Άρης Σοϊλέδης θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του για όσα ακούγονται γύρω από την προσωπική του ζωή, και κυρίως για τις φωτογραφίες που τον δείχνουν ξανά στο πλευρό μίας μελαχρινής κοπέλας, η οποία φημολογείται πως είναι η νέα του σύντροφος μετά τη Μαρία Αντωνά.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμσιλή για χωρισμό Σοϊλέδη - Αντωνά: «Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο τελικά επιβεβαιώνονται»

Το ξεκαθάρισμα του Σοϊλέδη για τον χωρισμό του από την Αντωνά

Την ώρα, λοιπόν, που συζητούσαν το θέμα στην εκπομπή Fay's Time, ο Άρης Σοϊλέδης έστειλε μήνυμα στη Μάρτζυ Λαζάρου, μετά από την αναφορά της στα όσα ειπώθηκαν πρόσφατα στο Happy Day περί τρίτου προσώπου στη σχέση του με την Αντωνά.

Ο Άρης Σοϊλέδης τόνισε, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, ότι: «Επειδή κάτι ειπώθηκε σε μια εκπομπή, δεν σημαίνει ότι ισχύει» και στη συνέχεια της διευκρίνισε πως δεν υπήρξε τίποτα στην προσωπική του ζωή όσο η Μαρία Αντωνά έλειπε στον Survivor.