Τόνια Σωτηροπούλου: Τα ωραιότερα γενέθλια για την ηθοποιό – Με 4 τούρτες και τον Κωστή Μαραβέγια στο πλευρό της

Δείτε φωτογραφίες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Γενέθλια για την Τόνια Σωτηροπούλου! Η ηθοποιός επέλεξε να τα γιορτάσει, έχοντας δίπλα της αγαπημένους ανθρώπους, συνεργάτες, φίλους και τον σύζυγό της Κωστή Μαραβέγια. Το πάρτι πραγματοποιήθηκε ανήμερα των γενεθλίων της, την Κυριακή 28 Απριλίου, ωστόσο η εορτάζουσα μοιράστηκε το πρωί της Μ. Δευτέρας στιγμιότυπα από την μεγάλη ημέρα.

Σε βίντεο που ανέβασε, η Τόνια Σωτηροπούλου φαίνεται να σβήνει κεράκια σε τέσσερις διαφορετικές τούρτες, όπου η καθεμία είχε ένα διαφορετικό θέμα. Μία εξ αυτών κρατούσε ο σύζυγός της, Κωστής Μαραβέγιας, που της τραγουδούσε χαμογελαστός το Happy Birthday, ενώ στη συνέχεια πόζαρε χαμογελαστή και η ίδια στον φακό στον φακό κρατώντας μια τούρτα.

«37. Αγάπη, υγεία, ευτυχία, αφθονία. Σας ευχαριστώ για τις ευχές και την αγάπη. Να είμαστε όλοι καλά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Τόνια Σωτηροπούλου.

Δείτε επίσης: Τόνια Σωτηροπούλου: Με ίδιο λαμπερό χαμόγελο και βλέμμα - Αυτή είναι η μητέρα της ηθοποιού

Τι δήλωνε η Τόνια Σωτηροπούλου για τον Κωστή Μαραβέγια

Η Τόνια Σωτηροπούλου είχε μιλήσει πρόσφατα για τη σχέση της με τον σύζυγό της Κωστή Μαραβέγια στην εκπομπή «Ελένη», όπου φυσικά δεν είχε κρύψει τον θαυμασμό της.

«Πιστεύω στο ότι κανείς δεν μπαίνει στη ζωή μας τυχαία. Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος που μου έτυχε να βρω έναν άνθρωπο που να συμβαδίζουμε και θα συμβαδίζουμε πολύ καλά εύχομαι. Με τον Κωστή, ενώ είμαστε πολύ ετερόκλητοι και έχουμε διαφορετικό background, μοιάζουμε πολύ ως άνθρωποι, αλλά πολλές φορές ερχόμαστε σε ρήξη, γιατί ο ένας κάνει προβολή, καθρέπτη, στον άλλο. Στις πετυχημένες σχέσεις πάντα θα είσαι διαφορετικός από τον άλλο, σε κάθε σχέση υπάρχει ο "σταρ".

Στις υγιείς σχέσεις, όπως η δίκη μου και από όσο έχω καταλάβει από εμένα, οι ρόλοι εναλλάσσονται. Πρέπει πάντα να κάνεις εκπτώσεις για να είσαι στη μέση, να είναι 50-50. Εγώ κάνω το πρωινό στο σπίτι. Κάνουμε τις δουλειές μας, αν δεν δουλεύουμε τρώμε μαζί και ο καθένας κάνει τα δικά του. Είμαστε λίγο βαρετοί θα έλεγα. Είναι μία ωραία "βαρετή" καθημερινότητα. Εμένα μου αρέσει αυτό. Διαφωνούμε όταν βάζει ό,τι θέλει στην τηλεόραση.

Ο Κωστής είναι πάρα πολύ ευαίσθητος, έχει πολύ ανεπτυγμένη την γυναικεία φύση του, έχει τρομερό χιούμορ και σεβασμό. Αυτό που με έκανε να τον ερωτευτώ βαθιά, σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους που είχα γνωρίσει στο παρελθόν ως ερωτικούς συντρόφους, είναι ότι διεκδικούσε πολύ τον δικό μου χρόνο, με έναν πολύ ωραίο τρόπο, πιο "παλιό". Είναι σημαντικό να δίνεις χρόνο στον άλλον, να διεκδικείς τον χρόνο του και με σεβασμό. Τον θαύμαζα από πριν, δεν θα σκεφτόμουν ποτέ ότι είναι ο έρωτας της ζωής μου πριν τον γνωρίζω. Δεν πίστευα ότι είναι ένας χαρακτήρας με τον οποίο ταιριάζω. Έκανα λάθος όμως».