Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί, όλες οι μανούλες προσπαθούμε...»

Η εξομολόγηση για την απώλεια του συντρόφου της και για τον γιο της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί, όλες οι μανούλες προσπαθούμε...»

H Μαρίνα Λαμπροπούλου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού. Μεταξύ άλλων η χορογράφος αναφέρθηκε στη σχολή που έχει ανοίξει, αλλά και στην προσωπική της ζωή, όπου είναι μόνη με έναν γιο, καθώς «έχασε» πολύ νωρίς τον σύντροφό της.

«Μπαίνοντας στην σχολή ξεχνάω οτιδήποτε κακό μου έχει συμβεί μέσα στην ημέρα. Είναι λατρεία, έρωτας. Δεν θα μπορούσα να ζήσω μακριά από τη γυμναστική», δήλωσε αρχικά η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή. «Με τον πατέρα του παιδιού μου δεν προλάβαμε να παντρευτούμε λόγω της οικονομικής καταστροφής που του είχε συμβεί. Μου ζήτησε να κάνουμε πολιτικό γάμο αλλά εγώ δεν ήθελα συμβόλαια τέτοιου είδους στη ζωή μου, ήθελα να φορέσω το φορεματάκι μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: «Με ενοχλεί που έχουμε φτάσει στο σημείο να γίνονται γάμοι μεταξύ ομοφυλόφιλων...» - Το σχόλιο της Μαρίνας Λαμπροπούλου για το νέο νομοσχέδιο

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου για τον γιο της και έναν νέο σύντροφο

Δεν έκρυψε επίσης την επιθυμία της να έχει έναν άνθρωπο δίπλα της, τόσο για την ίδια, όσο και για τον γιο της. «Θα ήθελα πάρα πολύ να υπάρχει ένας ωραίος και σοβαρός σύντροφος δίπλα στο παιδί μου», εξομολογήθηκε η Μαρίνα Λαμπροπούλου, για να συμπληρώσει: «Θέλω να προσέχει τα λόγια του και τις κινήσεις του δίπλα στο παιδί μου, να το κάνει καλύτερο άνθρωπο, όπως κι εμένα. Ξέρω ότι του λείπει μια αντρική παρουσία που να μας πάει μπροστά»

«Κάναμε τις προάλλες μια υπέροχη συζήτηση με τον γιο μου, και δακρύσαμε και οι δύο. Μου ζήτησε “συγγνώμη” για όλα και τρελάθηκα, μου είπε ότι αναγνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί. Δεν είναι εύκολο, αλλά όλες οι μανούλες προσπαθούμε σε αυτή την ηλικία», πρόσθεσε η Μαρίνα Λαμπροπούλου εμφανώς συγκινημένη στην κάμερα του MEGA.