«Με ενοχλεί που έχουμε φτάσει στο σημείο να γίνονται γάμοι μεταξύ ομοφυλόφιλων...» - Το σχόλιο της Μαρίνας Λαμπροπούλου για το νέο νομοσχέδιο

«Έχω πάρα πολλούς φίλους γκέι και...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τον τελευταίο καιρό έχει προκληθεί μία θύελλα αντιδράσεων, την οποία παρακολουθούμε σχετικά με το νέο νομοσχέδιο, που πρόκειται σύντομα να περάσει από τη Βουλή προς ψήφιση, για το γάμο ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια. Η συγκεκριμένη μεταρρύθμιση, όπως όλα δείχνουν, θα δώσει τη δυνατότητα σε αυτούς τους ανθρώπους να δημιουργούν οικογένεια, και να μπορούν υιοθετήσουν παιδιά.

Υπάρχουν, ωστόσο ποικίλες και πολυδιάστατες απόψεις πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Από τη μία πλευρά υπάρχουν άνθρωποι, που τάσσονται υπέρ του νομοσχεδίου (δείτε εδώ την τοποθέτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για το θέμα), και από την άλλη πλευρά είναι άτομα που διαφωνούν με αυτό (δείτε εδώ τι είπε για το συγκεκριμένο ζήτημα η Εύη Βατίδου).

Σε όλο αυτό το σάλο ήρθε να προστεθούν και οι δηλώσεις της δημοφιλούς χορεύτριας και δασκάλας χορού, Μαρίνας Λαμπροπούλου. Τα λόγια της παρουσιάστηκαν χθες, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, από την πρωινή εκπομπή, "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Λαμπροπούλου για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Μεγαλώνω έναν γιο, ο οποίος είναι στην εφηβεία και αντιμετωπίζει αυτά τα πράγματα με απόλυτη ηρεμία και σεβασμό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα στο να υπάρχουν όλα αυτά. Με ενοχλεί που έχουμε φτάσει στο σημείο να γίνονται γάμοι μεταξύ ομοφυλόφιλων. Δεν ξέρω, ίσως είμαι παλαιών αρχών.

Έχω πάρα πολλούς φίλους γκέι και τους αγαπώ πολύ, δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά το να προχωρήσουμε στον γάμο, ίσως εγώ είμαι πίσω, θα μου αλλάξουν τα μυαλά κάποιοι άλλοι. Ίσως, επειδή έχω γίνει μαμά τα βλέπω λίγο πιο τρυφερά τα πράγματα και λίγο πιο αυστηρά. Δεν θέλω να μεγαλώνει ο γιος μου με αυτό το πρότυπο. Ο γιος μου τα βλέπει τόσο νορμάλ όλα αυτά, που και συζήτηση να του κάνω, μου το κόβει εκείνος. Δεν το βλέπω εγώ και πολύ νορμάλ, και δυσκολεύομαι να το αποδεχτώ», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής η γνωστή δασκάλα χορού.