Ήβη Αδάμου: «Ήταν η πρώτη φορά που μου άρεσε ένας άντρας τόσο και η πρώτη μου σχέση» - Η σπάνια εξομολόγηση για τον Μιχάλη Κουϊνέλη

Ο έρωτας που έγινε μια όμορφη οικογένεια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ήβη Αδάμου: «Ήταν η πρώτη φορά που μου άρεσε ένας άντρας τόσο και η πρώτη μου σχέση» - Η σπάνια εξομολόγηση για τον Μιχάλη Κουϊνέλη

Η Ήβη Αδάμου ήταν καλεσμένη την Μεγάλη Τρίτη 30/4 στο The 2night show με την τραγουδίστρια να μιλάει εξομολογητικά για την ζωή της, την καριέρα στη μουσική και την οικογένειά που έχει φτιάξει με τον Μιχάλη Κουϊνέλη.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια με την Ήβη Αδάμου να παραδέχεται, πως ο τραγουδιστής ήταν ο πρώτος της έρωτας και η πρώτη σχέση που έκανε - εξηγώντας τι ήταν εκείνο που είδε στον συγκεκριμένο άντρα.

Δείτε επίσης: Ήβη Αδάμου: Η καταγωγή από Βουλγαρία, η ηλικία και η γνωριμία της με τον Μιχάκη Κουινέλη όταν ήταν ακόμα ανήλικη

Η εξομολόγηση της Ήβης Αδάμου για τη σχέση της με τον Μιχάλη Κουϊνέλη

«Τον Μιχάλη τον είδα πρώτη φορά το 2009 στο X-Factor, όταν εγώ ήμουν διαγωνιζόμενη. Εκεί γοητεύομαι για το καλλιτεχνικό κομμάτι και το πόσο ωραίος μουσικός ήταν. Ήμουν πολύ μικρή τότε, ήταν μια άλλη ζωή εκείνη.

Μετά βρεθήκαμε ξανά το 2010 , όταν ο παραγωγός μου τότε ζήτησε από τον Μιχάλη να κάνουμε μια συνεργασία. Εγώ τότε ήμουν ακόμα μικρή. Πήγαινα στις περιοδείες με τους γονείς μου. Είχα έρθει στην Αθήνα να σπουδάσω κοινωνιολογία. Τότε πάλι ο παραγωγός μου παίρνει πάλι τον Μιχάλη και του λέει ότι θέλουμε ένα νέο τραγούδι για τον δίσκο της Ήβης και λέει με μεγάλη μου χαρά.

Ήρθε στην Αθήνα και συναντιόμαστε στο στούντιο και εγώ ήμουν υπερβολικά χαρούμενη που τον είδα. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα τέτοια συναισθήματα, πρώτη φορά που ερωτεύομαι, πρώτη φορά που μου άρεσε ένας άντρας τόσο πολύ και η πρώτη μου σχέση. Οπότε ήταν όλα τόσο πρωτόγνωρα. Δεν καταλάβαινα τι μου συνέβη ακριβώς. Εγώ καταλάβαινα ότι πάντα κάτι ένιωθα», είπε η Ήβη Αδάμου.