Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός έγινε πατέρας για δεύτερη φορά σε ηλικία 55 ετών - Η τρυφερή φωτογραφία στο μαιευτήριο

«Ήταν δύο εβδομάδες πρόωρη και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστό από ανάρτηση γνωστού και πολύ αγαπημένου Έλληνα ηθοποιού στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. O ίδιος μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, πως έγινε πατέρας για δεύτερη φορά.

Ο λόγος για τον Νίκο Ορφανό και τη σύζυγό του, Αντιγόνη Παφίλη που έζησαν ξανά το θαύμα του τοκετού. Το ζευγάρι έφερε πρόωρα στον κόσμο το δεύτερο παιδί του, ωστόσο όλα πήγαν καλά και σήμερα βρίσκονται ευτυχισμένοι στο σπίτι τους μαζί με το πρώτο τους παιδάκι (δείτε εδώ τον τρυφερό τρόπο που ο ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη).

Η ανάρτηση γνωστού Έλληνα ηθοποιού για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του

«Το ωραιότερο Πάσχα της ζωής μας!

Στις 17 Απριλίου, πριν από 13 ημέρες ακριβώς γεννήθηκε η κόρη μας. Ήταν δύο εβδομάδες πρόωρη και ελλιποβαρής, έμεινε 13 ημέρες στην μονάδα φροντίδας νεογνών.
Σήμερα την πήραμε σπίτι. Είναι μικροσκοπική, με ξανθοκόκκινο μαλλάκι, άλλο ένα πλάσμα αγάπης που μεγάλωσε και ομόρφυνε την οικογένειά μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας το σύνολο του προσωπικού του @omilosiaso, που μας βοήθησε σε κάθε λεπτομέρεια. Με χαμόγελο, ευγένεια, έκαναν τις μέρες αυτές πολύ πιο ανθρώπινες για μας. Από τις κοπέλες στη ρεσεψιόν της εισόδου, τους κυρίους στον έλεγχο και την ασφάλεια, τους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες, τις κυρίες που επόπτευαν την καθαριότητα, τις κυρίες στον όροφο παραμονής και τις μαίες στη μονάδα νεογνών, όλες και όλοι με τη συμπεριφορά και το χαμόγελό τους μας ζέσταναν την καρδιά και έκαναν τις μέρες μας πολύ ομορφότερες.

Ευχαριστούμε την καταπληκτική μαία μας @despoina_effr , για τον άριστο επαγγελματισμό της και γιατί μας έκανε διαρκώς να αισθανόμαστε ότι έχουμε δίπλα μας έναν δικό μας άνθρωπο. Δέσποινα από καρδιάς ευχαριστούμε. @femineclinic Maria Charamanta είσαι η καλύτερη γιατρός που θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε.

Δεν έχουμε λόγια για να σου εκφράσουμε πόσο ευγνώμονες νιώθουμε που μας βοήθησες από την πρώτη στιγμή, πόσο σχολαστική ήσουν, πόσο όλα όσα μας έλεγες ήταν ακριβώς έτσι και πόσο βοήθησες το μωρό μας να μην κινδυνέψει στιγμή. Τον επαγγελματισμό σου, την αγάπη σου, το νοιάξιμο που έδειξες και το χαμόγελό σου δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ. Είσαι μοναδική γιατρός και άριστη επιστήμονας, τιμάς την ιατρική και είμαστε τυχεροί που ήσουν δίπλα μας. Και το ιατρείο Femine Clinic σου εξαιρετικό, ένας χώρος ζεστασιάς, υψηλής αισθητικής.

Η Μαρία Χαραμαντά με τον Βασίλη Παπαμαργαρίτη έφεραν στον κόσμο το κορίτσι μας, με τον πλέον υπέροχο τρόπο. Βασίλη είστε αχτύπητη ομάδα με τη Μαρία, γιατί εκτός από απίθανοι γιατροί, έχετε ανθρωπιά και τη δείχνετε. Και ξέρουμε από πρώτο χέρι πόση προτεραιότητα δίνετε στους ασθενείς σας, πόσο στερείστε από τη ζωή σας για να είστε πάντα δίπλα τους, σας νιώθουμε πια κομμάτι της οικογένειάς μας.

Καλό Πάσχα με υγεία και χαρά για όλα τα παιδιά του κόσμου!», έγραψε ο Νίκος Ορφανός.