Ανίτα Μπραντ: «Έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη, είχα κλειστεί στο σπίτι...» - Οι αγκαλιές με τον Χάρη Χριστόπουλο μετά τη συγκινητική αποκάλυψή της

Οι τσακωμοί και το ενδεχόμενο τρίτου παιδιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ανίτα Μπραντ: «Έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη, είχα κλειστεί στο σπίτι...» - Οι αγκαλιές με τον Χάρη Χριστόπουλο μετά τη συγκινητική αποκάλυψή της

Την Μεγάλη Τετάρτη 1/5 η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος ήταν καλεσμένοι στο Happy Day με το αγαπημένο ζευγάρι να μιλάει για τη σχέση του, την οικογένεια που έχει δημιουργήσει και τη ζωή πριν και μετά την απόκτηση παιδιών (δείτε εδώ το υπέροχο σπίτι τους).

Το γνωστό μοντέλο δεν δίστασε να δώσει το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες, που έχουν γεννήσει ή σκοπεύουν να κάνουν στο μέλλον παιδί - μιλώντας για την επιλόχειο κατάθλιψη και τη δική της εμπειρία.

Η αποκάλυψη της Ανίτας Μπραντ για την επιλόχειο κατάθλιψη

«Μετά το πρώτο παιδί, τον Χρηστάκο έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη. Είναι μια πολύ μεγάλη αλλαγή για μια γυναίκα. Είχα κλειστεί μέσα στο σπίτι. Για τον άνδρα δεν αλλάζει πολύ πέρα του ότι θα ξυπνήσει κάποιες φορές τη νύχτα. Υπάρχει σε κάθε οικογένεια ο βασικός γονέας και ο άλλος που μπορεί να φεύγει και να γυρνάει, όποτε θέλει. Ο δεύτερος είναι συνήθως ο άντρας», είπε η Ανίτα Μπραντ.

Δείτε επίσης: Εκείνος είναι 63 ετών ενώ η σύζυγός του... - Η διαφορά ηλικίας της Ανίτας Μπραντ με τον Χάρη Χριστόπουλο

Οι εντάσεις στη σχέση της με τον Χριστόπουλο

«Είμαστε σκοτωμένοι, συνέχεια σκοτωνόμαστε», είπε ο Χάρης Χριστόπουλος με χιούμορ.

«Με πειράζει μέρα νύχτα», είπε με τη σειρά της η Ανίτα Μπραντ.

Το ενδεχόμενο τρίτου παιδιού

«Τα παιδιά τα λατρεύω και πραγματικά είναι η ζωή μου, αν μπορούσα θα έκανα και δέκα. Ο άντρας μου τελευταία μου την έχει δώσει λίγο, αλλά άσ' το», είπε με χιούμορ η Ανίτα Μπραντ.