Κατερίνα Καινούργιου: «Ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι» - Η έντονη διαίσθηση της παρουσιάστριας και οι ευχές της καλεσμένης της

«Να είμαστε όλοι εκεί στα βαφτίσια»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι» - Η έντονη διαίσθηση της παρουσιάστριας και οι ευχές της καλεσμένης της

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει αναφερθεί πολλές φορές στο κομμάτι της μητρότητας και στην επιθυμία της να αποκτήσει το δικό της παιδί, όταν βρεθεί στη ζωή της ο κατάλληλος σύντροφος. Την Μεγάλη Τετάρτη 1/5 η παρουσιάστρια έκανε μια ευχάριστη αποκάλυψη στο Super Κατερίνα ανήμερα των γενεθλίων της.

Λίγο αφότου υποδέχτηκε στο πλατό του Alpha τη Νένα Χρονοπούλου, η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε πως διαισθάνεται ότι του χρόνου τέτοιον καιρό θα έχει γίνει μητέρα ή θα είναι έγκυος στο παιδί της (δείτε εδώ γιατί δεν θα σβήσει τούρτα γενεθλίων).

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για το παιδί που θέλει να αποκτήσει

«Σήμερα εκτός από πολύ ωραίους ανθρώπους και συνεντεύξεις, σας είπα ότι θα έχουμε και ανθρώπους που έχουν βιώσει το θαύμα της ζωής και ταυτόχρονα για εμένα η συγκεκριμένη γυναίκα που θα έρθει είναι μια ηρωίδα και ο λόγος που βγαίνει τηλεοπτικά είναι μόνο ένας, να δώσει δύναμη και κουράγιο και σε άλλες γυναίκες, που μπορεί να βιώνουν κάτι αντίστοιχο. Την αγαπώ πολύ και την ευχαριστώ, να υποδεχτούμε τη Νένα Χρονοπούλου», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Με τη σειρά της η Νένα Χρονοπούλου της ευχήθηκε: «Πολύχρονη, γερή, τυχερή και εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου την επόμενη φορά που θα είμαστε εδώ, μετά από έναν χρόνο να έχεις πολλές αγκαλιές που σου αξίζουν».

«Ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.