Σίσσυ Χρηστίδου: «Ο γιος μου έχει φέρει κορίτσι στο σπίτι! Είναι 1,5 χρόνο μαζί» - Οι σχέσεις της παρουσιάστριας με την κοπέλα του

Όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
sissychristidou - Instagram
sissychristidou - Instagram

Η Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε μια νέα και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην νέα διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο Youtube ''Μια νύχτα με τη Σίσσυ Χρηστίδου'' με τη γνωστή παρουσιάστρια να μιλάει για όλους και για όλα.

Ανάμεσα σε όσα αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου στη νέα της συνέντευξη μεγάλο ενδιαφέρον είχε η αναφορά στον μεγάλο της γιο, που έχει μεγαλώσει και πλέον έχει σχέση με το κορίτσι του (δείτε εδώ ποιες είναι οι σχέσεις μητέρας και γιου).

Η παρουσιάστρια τόνισε, πως ο γιος και η κοπέλα του έρχονται κανονικά στο σπίτι και επομένως έχουν γνωριστεί μεταξύ τους. Στη συνέχεια, η ίδια εξήγησε πως δεν θέλει να προχωρήσει σε λεπτομέρειες για το ζευγάρι, καθώς πρόκειται για προσωπικά δεδομένα άλλων προσώπων.

Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για τη σύντροφο του γιου και τη σχέση τους

«Ο γιος μου έχει φέρει κορίτσι στο σπίτι, έχει σχέση αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό, γιατί μπορεί να με μαλώσει. Την αγαπώ πολύ, πολύ την αγαπώ. Είναι και τι θα τύχει όμως. Είναι ένα κορίτσι που είναι λογικό πολύ, τον προσγειώνει, είναι μια πολύ καλή περίπτωση, ένα διαμάντι είναι αυτό το κορίτσι, οπότε νιώθω καλά με αυτό.

Αν ήταν και ήταν κάτι που θεωρούσα ότι του κάνει κακό, δεν ξέρω πως θα το διαχειριζόμουν. Αυτό θα μου ήταν δύσκολο. Είναι 1,5 χρόνο μαζί της. Είμαι πολύ περήφανη και για την επιλογή του και με τον τρόπο, που το χειρίζεται. Είναι πολύ ώριμο παιδί. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό, είναι πολύ γλυκάκια», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.