Βάσια Τριφύλλη για αποχώρηση Μενεγάκη: «Από την Ελένη τα περιμένω όλα, έως και εμφύλιο πόλεμο να κάνει»

Τα κιλά του Αρναούτογλου και η αντίδραση της στο «Zari»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Βάσια Τριφύλλη για αποχώρηση Μενεγάκη: «Από την Ελένη τα περιμένω όλα, έως και εμφύλιο πόλεμο να κάνει»

Η Βάσια Τριφύλλη παραχώρησε συνέντευξη στο Breakfast@Star και στον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο. Μεταξύ άλλων, σχολίασε την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega, τα κιλά του Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς και το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στον διαγωνισμό της Eurovision.

«Θα πρέπει να λιποθυμήσω που η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το Mega; Από την Ελένη τα περιμένω όλα. Έως και εμφύλιο πόλεμο να κάνει», δήλωσε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.

Στη συνέχεια μίλησε για το νέο reality του Open, Tv Queen. «Να με προτείνετε κι εμένα προηγούμαι όλων. Χαίρομαι για τον φίλο μου, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, που είναι διευθυντής στην ακαδημία», τόνισε η Βάσια Τριφύλλη για να συμπληρώσει σε διαφορετικό σημείο: «Μου αρέσει γενικά ο Ανδρέας. Θα ήθελα το κανάλι να του δώσει μία δική του εκπομπή, το δικαιούται».

Δείτε επίσης: "Κόλαφος" η Βάσια Τριφύλλη: «Η Εκκλησία θα έπρεπε να μη μιλάει και πολύ, γιατί έχει πολλούς ομοφυλόφιλους...»

Όταν η Βάσια Τριφύλλη άκουσε για πρώτη φορά το τραγούδι της Eurovision...

Η Βάσια Τριφύλλη αναφέρθηκε επίσης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που θα έχει τριπλό ρόλο από την επόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1: «Μπράβο το μαναράκι μου που θα έχει τρεις εκπομπές. Μου αρέσει αυτό το μαναράκι. Πάχυνε κι άλλο; Γρηγόρη να αδυνατίσεις! Σου πάει πιο πολύ! Σε φιλώ, Βάσια Τριφύλλη».

Κλείνοντας τη συνέντευξη, άκουσε για πρώτη φορά το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο Eurovision, με την Βάσια Τριφύλλη να έχει μία επική αντίδραση: «Την τσιμπάνε την Μαρίνα Σάττι και τραγουδάει έτσι; Δεν μου αρέσει. Σαν άκουσμα γενικώς, όποιας χώρας κι αν ήταν, δεν μπορώ να το καταλάβω».