Κατερίνα Γκαγκάκη για τον κριτή που "δεν ήθελαν" στο Tv Queen: «Δεν είδα κανέναν κλαμένο! Μπορεί και να μην είχαν ενημερωθεί ότι θα...»

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Γκαγκάκη για τον κριτή που

Λίγο μετά την πρεμιέρα του Tv Queen στο κανάλι του OPEN, κυκλοφόρησε μία φήμη που θέλει τα δύο από τα μέλη της κριτικής επιτροπής του show, να έχουν πρόβλημα με την επιλογή του τέταρτου, συγκεκριμένα με τον Παντελή Τουτουντζή (δείτε εδώ αναλυτικά).

Για το γεγονός αυτό απάντησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία στο χθεσινοβραδινό 30/4 επεισόδιο του ριάλιτι προχώρησε σε μία πολύ προσωπική εξομολόγηση για τη μάχη της με την κατάθλιψη και τη βουλιμία (δείτε εδώ τα λόγια της και τα κλάματα που ακολούθησαν).

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη

«Είδα τα δημοσιεύματα σε επίπεδο τίτλων. Δεν είδα κάτι που δεν περίμενα. Εγώ τα πράγματα τα βάζω σε μια διάσταση άλλη. Είπα ότι θα το κάνω για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Το βρήκα πολύ ευχάριστο, πέρασα πάρα πολύ καλά. Υπάρχουν πράγματα προς διόρθωση, ξεκάθαρα. Είναι μια παραγωγή που βγήκε ακριβώς σε 20 μέρες, μην σας πω και λιγότερες», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Οτιδήποτε βλέπουμε στην πραγματικότητα στον αέρα θυμίζει παλιά τηλεόραση, δεν υπάρχει παρθενογένεση. Νομίζω ότι πολλοί αναφέρθηκαν στο στούντιο, το οποίο είναι όντως μικρό, λίγο άβολο για μας, αλλά ξέρω καλά ότι το δεδομένο ήταν πως στην αρχή πρέπει να είμαστε δίπλα στα παιδιά. Άκουσα ότι υπάρχουν βλέψεις για ένα μεγαλύτερο. Δεν το ξέρω, αλλά εμένα με βολεύει πάρα πολύ γιατί είναι δίπλα στη σχολή.

Η εγγύτητα είναι σημαντικότερη από τον εντυπωσιασμό. Πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν είναι μουσικοχορευτικό show, είναι μία παρουσίαση λίγων λεπτών, άρα δεν είμαι σίγουρη ότι χρειάζεται μεγαλύτερο πλατό, αλλά οκ εγώ ακούω την παραγωγή. Γιατί να με ανησυχεί η τηλεθέαση; Είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο του OPEN αυτή τη στιγμή και είναι αυτό που περιμέναμε και είναι κάτι που θα χτιστεί».

Όσον αφορά στο θέμα των κριτών, επισήμανε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει εναντίωση, για όνομα του Θεού! Αν ξέρει κανείς την Έλενα και τον Τάσο δε νομίζω ότι ταιριάζει με τον χαρακτήρα τους αυτό που περιγράφετε. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν είχαμε την αίσθηση ότι δεν είχαμε ενημερωθεί ότι ήμασταν 4.

Εγώ επειδή είμαι λίγο ψυχασθενής με αυτά, τσέκαρα συνέχεια τα ονόματα γιατί με κάποια δεν θα χαιρόμουν. Μη με ρωτήσετε ποια. Το τσέκαρα μέχρι τελευταία στιγμή. Το ήξερα ότι θα είμαστε 4. Φαντάζομαι ότι μέσα στην τούρλα και τον χαμό μπορεί και να μην είχαν ενημερωθεί ότι θα είναι 4, νομίζω αυτό ήταν και τίποτα παραπάνω.

Το ότι δεν θέλουμε έναν άνθρωπο το θεωρώ λιγάκι αστείο. Δεν είδα κανέναν κλαμένο άνθρωπο αν με ρωτάτε, αντιθέτως ήταν άνετος ο Παντελής. Ούτως ή άλλως δεν είναι τι θέλει ο Τάσος και η Έλενα, είναι τι θέλει η παραγωγή».