Κατερίνα Καινούργιου: Το ρομαντικό πάρτι για τα γενέθλια της δίπλα στη θάλασσα - Τι έγραφε πάνω η τούρτα της

Φωτογραφίες από τη θέα του μαγαζιού και τους καλεσμένους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Το ρομαντικό πάρτι για τα γενέθλια της δίπλα στη θάλασσα - Τι έγραφε πάνω η τούρτα της

Η Κατερίνα Καινούργιου γιόρτασε τα γενέθλια της παρέα με φίλους της σε γνωστό μαγαζί στην Βουλιαγμένη χθες Τετάρτη 1 Μαΐου. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, δημοσίευσε και φωτoραφίες από το μικρό ρομαντικό party που διοργάνωσε.

H παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα που παίζει καθημερινά στoν ALPHA, μάζεψε τους πιο κοντινούς της ανθρώπους και δείπνησαν δίπλα στην θάλασσα, συζητώντας και περνώντας όμορφα.

Φωτογραφίες από το party γενεθλίων της Κατερίνας Καινούργιου

Φορώντας ένα μπλε εντυπωσιακό φόρεμα, πόζαρε τόσο με τον Πέτρο Συρίγο - που είναι και μάγειρας στην εκπομπή της - όσο και με την Νάταλι Κάκκαβα που ήταν μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τα παιδιά τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου επίσης έδωσε στους καλεσμένους της μπισκότα όπου έγραφαν «One year closer to being a milf» (ένας χρόνος νωρίτερα από το να γίνω milf), μια φράση που έγραφε και η τούρτα της την οποία έσβησε τα 39.

Δείτε επίσης: «Ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι» - Η έντονη διαίσθηση της Κατερίνας Καινούργιου και οι ευχές της καλεσμένης της

Κατερίνα Καινούργιου γενέθλια

Κατερίνα Καινούργιου γενέθλια 39

Κατερίνα Καινούργιου ηλικία

Πότε θα γιορτάσει τα γενέθλια της τηλεοπτικά;

«39 ετών, λίγο πριν τα 40! Ευχαριστώ πολύ και την Σταματίνα που μου ευχήθηκε πριν, έχει γενέθλια η κόρη της. Υπό άλλες συνθήκες η θα έβαζα τα φορέματα μου μιας και είναι άνοιξη, αλλά σήμερα είναι Μεγάλη Τετάρτη. Θα σβήσουμε τούρτα μετά το Πάσχα, αφού θα μεταφερθεί η Πρωτομαγιά, θα μεταφέρουμε και τα γενέθλια μου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου χθες 1/5 στην εκπομπή της, Super Κατερίνα.