Αυτός είναι ο κρυφός γιος του Βασιλιά Κάρολου και της Καμίλα - Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε για να αποδείξει την κληρονομιά του

Πόσο μοιάζουν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram / The Royal Family
Instagram / The Royal Family

Μπορεί ο Βασιλιάς Κάρολος να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του, καθώς μετά την διάγνωση με καρκίνο η υγεία του επιδεινώθηκε, ωστόσο το παλάτι αντιμετωπίζει ακόμα έναν "εχθρό". Πρόκειται για έναν άνδρα που δηλώσει νόθος γιος του βασιλιά και της Καμίλα.

Μάλιστα, έχει δημιουργήσει και ένα προφίλ στο Facebook, όπου κάνει διάφορες αναρτήσεις προσπαθώντας να αποδείξει την συγγένεια του αλλά και την κληρονομιά του. Όπως δηλώνει, όταν η μητέρα του έφυγε από την ζωή, από το νεκροκρέβατο του είπε πως οι αληθινοί του γονείς είναι εκείνοι και πως τον έδωσαν για υιοθεσία όταν ήταν 8 μηνώ το 1966. Τότε. ο Βασιλιάς ήταν 17 ετών και η βασιλική σύζυγος 18.

Ο Simon Charles Dorante-Day γεννήθηκε στην Μεγάλη Βρετανία, ωστόσο ζει μόνιμα Αυστραλία όπου έχει "χτίσει" τη δική του ζωή. Καθημερινά όμως με αναρτήσεις βίντεο και φωτογραφιών προσπαθεί να αποδείξει την αληθινή του οικογένεια.

Παρόλο που κάνει καθημερινές αναρτήσεις και δείχνει - σύμφωνα με τον ίδιο - ομοιότητες στα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, το Buckingham δεν έχει απαντήσει στο αίτημα του για τεστ DNA.

Αυτός είναι ο νόθος γιος του Βασιλιά Κάρολου και της Καμίλα

«Ένα καλό από ότι έγιναν Βασιλιάς και Βασίλισσα είναι ότι έχουμε πολύ περισσότερες εικόνες για σύγκριση, από πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Όσο περισσότερο τι βλέπω, τόσο περισσότερο σου μοιάζουν.

Πάει καιρός που κάναμε ένα, παρόλο που έχω λάβει πολλά! Ευχαριστώ τη Samarah για τις προσπάθειές της εδώ!

Έτσι, μπορώ να εντοπίσω πολλά χαρακτηριστικά , όχι μόνο σε εμένα αλλά και στα παιδιά μας, και με πολλά μέλη και των δύο οικογενειών! Όσο περισσότερο βάρος χάνει ο Τσαρλς από το πρόσωπό του τόσο περισσότερο μου μοιάζει!», γράφει σε μια του ανάρτηση ο Simon Charles Dorante-Day.