Χριστίνα Μπόμπα & Σάκης Τανιμανίδης: Πασχαλινές διακοπές με τις δίδυμες και τον κουμπάρο τους σε νησί - Οι βόλτες στα σοκάκια και το φαγητό σε ταβέρνες

Ποιο προορισμό επέλεξαν για να περάσουν τις άγιες αυτές ημέρες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης λατρεύουν τα ταξίδια και με κάθε ευκαιρία που έχουν μπαίνουν σε αεροπλάνα, πλοία και αμάξια και φεύγουν σε νέους προορισμούς. Οι διακοπές του Πάσχα, λοιπόν, είναι μία από αυτές τις ευκαιρίες για το ζευγάρι. Πήραν τις δίδυμες κόρες τους, έτσι, και αναχώρησαν πριν από μερικά 24ωρα, φτάνοντας τελικά στην Κρήτη.

Είναι μία ευκαιρία να ξεκουραστούν μετά το "έξαλλο" γλέντι για τα γενέθλια του συζύγου της Influencer (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο) και να κάνουν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Εκεί, μάλιστα, τους περίμενε και ο κουμπάρος τους Μάνος Γαβράς (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για την οικονομική του καταστροφή).

Οι πασχαλινές διακοπές της οικογένειας Μπόμπα - Τανιμανίδη

«Μετά από ξέφρενο πάρτι, πολύ πρωινό πακετάρισμα και ένα ταξιδάκι, είμαστε από χθες οικογενειακώς στην Κρήτη!», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στην ανάρτηση που έκανε αγουροξυπνημένη από το κρεβάτι της.

Χριστίνα Μπόμπα Πάσχα στην Κρήτη
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Ο Σάκης Τανιμανίδης, από την άλλη πλευρά, έδειξε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως πέρασαν το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης 1/5, κάνοντας βόλτα στα σοκάκια του Ηρακλείου και σταματώντας για φαγητό σε παραδοσιακή ταβέρνα.