Eurovision: Ξανθιά με μπούκλες στα 50 της - Αγνώριστη η Σερτάμπ 21 χρόνια μετά τη νίκη της

Η Τουρκάλα τραγουδίστρια θα εμφανιστεί ξανά στη σκηνή φέτος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Eurovision: Ξανθιά με μπούκλες στα 50 της - Αγνώριστη η Σερτάμπ 21 χρόνια μετά τη νίκη της

Η Eurovision είναι μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις που όλοι περιμένουν κάθε χρόνο να παρακολουθήσουν, υποστηρίζοντας κάθε χώρα με τους εκπρόσωπους της. Όλα αυτά τα χρόνια έχουν περάσει από τον διαγωνισμό πολύ "μεγάλα" ονόματα και κάποιοι έχουν γράψει ιστορία με τα τραγούδια τους, τα οποία παίζουν μέχρι και σήμερα στα νυχτερινά κέντρα και στα ραδιόφωνα.

Η Σερτάμπ είναι μία από τις διαγωνιζόμενες που το κατάφερε αυτό και φέτος θα ανέβει ξανά στη σκηνή για να ερμηνεύσει, 21 χρόνια μετά τη νίκη της το 2003 με το τραγούδι "Everyway That I Can". Η εικόνα της, ωστόσο είναι πολύ διαφορετική πια. Στην επίσημη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Instagram για την παρουσίασή της, πολλοί δεν την αναγνώρισαν.

Δείτε επίσης: Μαρίνα Σάττι: Πόσο κοστίζουν τα ρούχα που θα φορέσει στη σκηνή της Eurovision - Το βίντεο που προκάλεσε χιλιάδες αντιδράσεις

Πώς είναι σήμερα η Σερτάμπ, 21 χρόνια μετά τη νίκη της στην Eurovision

Είναι πλέον 50 χρονών και έχει αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της. Τότε είχε μία μαύρη μακριά αλογοουρά, που έκανε και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της πιο "άγρια", ενώ σήμερα είναι ξανθιά με μπούκλες και η εικόνα της έχει "μαλακώσει". Ποτέ, φυσικά, δεν σταμάτησε να ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι και όλοι περιμένουν να δουν την έκπληξη που έχει ετοιμάσει για το show αυτή τη φορά.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως δεν θα είναι η μόνη που θα επιστρέψει στον "τόπο του εγκλήματος", αφού και η Έλενα Παπαρίζου που κέρδισε τον διαγωνισμό το 2005 θα κάνει επίσης την εμφάνισή της, όπως και η Charlotte Perrelli, νικήτρια του 1999 με το τραγούδι "Take me to your heaven".

Δείτε επίσης: Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στα στοιχήματα - Αυτή είναι η σκηνή του διαγωνισμού