Γιώργος Αμούτζας: Πάσχα στη Ρουμανία με την Τάνια Μπρεάζου - Οι ρομαντικές βόλτες τους

Δεν το κρύβουν πια πως είναι μαζί!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Τάνια Μπρεάζου
Instagram / Τάνια Μπρεάζου

Το Πάσχα πλησιάζει και οι διάσημοι φεύγουν ένας ένας από την πρωτεύουσα για να γιορτάσουν άλλοι σε εξωτικούς προορισμούς (βλέπε Τούνη που περνάει τις πρώτες ώρες της ημέρας της σε πολυτελές ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα), άλλοι στην Ελλάδα και άλλοι στο εξωτερικό γενικότερα. Στην τελευταία κατηγορία ανήκουν και ο Γιώργος Αμούτζας με την Τάνια Μπρεάζου.

Οι δυο τους αν και αρχικά έκρυβαν την σχέση τους, πρόσφατα επιβεβαίωσαν τον δεσμό τους (δείτε εδώ το βίντεο από τα γενέθλιά του) και από τότε οι κοινές τους αναρτήσεις είναι όλο και περισσότερες, αφού δεν έχουν λόγο να κρύβονται. Πριν από λίγο καιρό βρέθηκαν στη Ρουμανία, τον τόπο καταγωγής της τραγουδίστριας, ωστόσο δεν κατάφεραν να δουν όλα όσα θα ήθελαν και έτσι για τις άγιες αυτές μέρες αποφάσισαν να ταξιδέψουν ξανά εκεί.

Το ταξίδι της Τάνιας Μπρεάζου και του Γιώργου Αμούτζα στη Ρουμανία για το Πάσχα

Μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram δημοσίευσαν κάποια στιγμιότυπα από τα μέρη που επισκέφθηκαν, απολαμβάνοντας τον χρόνο τους μαζί, αποκτώντας νέες εμπειρίες, γεμίζοντας αναμνήσεις, μαζί με μερικές στιγμές ξεκούρασης από την πιεστική καθημερινότητά τους.