Eurovision: Χαμός στη δεύτερη πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Το βίντεο από τη χορογραφία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρίνα Σάττι
Instagram / Μαρίνα Σάττι

Οι προετοιμασίες για τους δύο ημιτελικούς, αλλά και τον τελικό της Eurovision 2024 είναι πυρετώδης. Όλοι οι ερμηνευτές και οι ομάδες που θα τους συνοδεύουν στη σκηνή, κάνουν πρόβες όλες αυτές τις ημέρες για να μην αφήσουν ατέλειες και κενά και να παρουσιάσουν ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα.

Η Μαρίνα Σάττι, η εκπρόσωπος της Ελλάδας αυτή τη χρονιά, ανέβηκε στη σκηνή του σταδίου του Μάλμε της Σουηδίας όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός και πραγματοποίησε την πρώτη της πρόβα στις 29 Απριλίου και σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 2/5, ολοκλήρωσε και τη δεύτερη.

Η δεύτερη πρόβα της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision

Στο προφίλ της Eurovision στο Instagram δημοσιεύθηκαν μερικές φωτογραφίες, αλλά και βίντεο από την μεσημεριανή αυτή πρόβα, κατά τα οποία φαίνονται και κάποια νέα στοιχεία και τεχνάσματα της χορογραφίας με τα ρούχα που η τραγουδίστρια θα φορέσει (δείτε εδώ πόσο κοστίζει) στον Β' ημιτελικό όπου θα εμφανιστεί για πρώτη φορά, περιμένοντας να πάρει το πράσινο φως για τον μεγάλο τελικό.

Η ίδια, μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα ακόμη βίντεο με την χορογραφία. Φαίνεται πως έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής και στα προγνωστικά είναι αρκετά ψηλά στην προτίμηση του κοινού (δείτε εδώ σε ποια θέση) και με την εμφάνισή της στη σκηνή ξεσήκωσε ακόμα περισσότερο τον κόσμο.