Καλομοίρα: Θύμα διαδικτυακής απάτης η τραγουδίστρια – Η δημόσια έκκλησή της

Δυστυχώς τείνει να γίνει σύνηθες φαινόμενο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/itskalomoira
Instagram/itskalomoira

Σε δυσάρεστη θέση βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Καλομοίρα, καθώς έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης. Την τραγουδίστρια ενημέρωσαν διαδικτυακοί της φίλοι, που της είπαν ότι κάποιος-α έχει κλέψει τις φωτογραφίες της και προσποιείται πως είναι εκείνη στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Snapchat.

Δυστυχώς πρόκειται για μία συνηθισμένη απάτη, στην οποία έχουν πέσει θύμα διάφορα δημόσια πρόσωπα, που βλέπουν την εικόνα τους να χρησιμοποιείται εν αγνοία τους, με τους επιτήδειους να χρησιμοποιούν αυτά τα προφίλ για να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους.

Καλομοίρα ανάρτηση

Δείτε επίσης: Καλομοίρα: Η απρόσμενη απάντηση για την απιστία από τον σύζυγό της - «Έχω τρία παιδιά! Αν ήταν να το κάνει συνέχεια...»

Ευτυχώς για την Καλομοίρα φάνηκε να ήταν έγκαιρη η παρέμβαση από τους followers της, καθώς κι εκείνη με τη σειρά της προειδοποίησε τους πάντες να μην ακολουθούν τα συγκεκριμένα προφίλ και σε καμία περίπτωση να μην εμπιστεύονται μηνύματα που θα τους έρθουν από εκεί.

Καλομοίρα ανάρτηση

Το μήνυμα της Καλομοίρας για την απάτη που υπέστη

«Κάποιος υποδύεται εμένα στο Snapchat και έχω ήδη κάνει report. Δεν είμαι εγώ. Προσοχή να το ξέρετε. Σας ευχαριστώ όλους όσους μου έστειλαν μήνυμα και με προειδοποίησαν» έγραψε η Καλομοίρα σε μία σειρά από stories. Παράλληλα έδωσε το πραγματικό της προφίλ, ώστε αν κάποιος θέλει να την ακολουθήσει, να μην πέσει θύμα της εν λόγω απάτης.

Καλομοίρα ανάρτηση