Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Στιγμές ευτυχίας με τον γιο του, Κίμωνα - Τι συνέβη στους διαδρόμους του STAR

Ευχάριστα νέα για τους θαυμαστές του!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Λεωνίδας Κουτσόπουλος
Instagram / Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Μεγάλη Πέμπτη 2/5 σήμερα και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκε στα γραφεία του STAR για να πραγματοποιήσει συζητήσεις για το τηλεοπτικό του μέλλον και όπως φάνηκε κατέληξαν σε συμφωνία. Ο διάσημος σεφ που αυτή τη χρονιά είχε και τον ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή στη Φάρμα, διατηρώντας και την θέση του στο MasterChef 8 που συνεχίζει να γυρίζεται, θα παραμείνει στον σταθμό.

Αποκάλυψε, μάλιστα, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πως το συμβόλαιό του θα είναι ενεργό για τα επόμενα τρία χρόνια, γεγονός που σημαίνει πως έχει μία άψογη συνεργασία με το κανάλι και πως και οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ικανοποιημένες.

Δείτε επίσης: Δύσκολες στιγμές για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - Ληστές μπήκαν στο σπίτι του στην Παλλήνη που μένει με την Χρύσα Μιχαλοπούλου και το γιο τους

Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον γιο του στα γραφεία του STAR

Δίπλα του σε αυτή την ευχάριστη στιγμή είχε και τον γιο του, Κίμωνα. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο μπέμπης είναι εκείνος που κρατούσε και το συμβόλαιο στα χέρια του, με τον πατέρα του να αστειεύεται, σημειώνοντας: «Υπέγραψε τριετία με Option ανανέωσης για το MasterChef 2040».

Δείτε επίσης: «Χούλιγκαν με πάνες, τυρόπιτα και μπιμπερό» - Η τρυφερή ανάρτηση με τον γιο του στο γήπεδο