Μαρία Αντωνά - Ανέκτησε τον λογαριασμό της και δηλώνει: «Αυτό δεν θα μείνει εδώ, θα βρω ποιος μου έκανε κάτι τέτοιο»

Ποιος κρύβεται πίσω από τις περίεργες δημοσιεύσεις;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/maria_antwna
Instagram/maria_antwna

Σάλο προκάλεσε πριν από περίπου δύο ώρες μία σειρά από Instagram stories που έγιναν από τον λογαριασμό της Μαρίας Αντωνά και φαίνονται να βρίζουν με σκαιώδη τρόπο τον πρώην σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη. Τελικά, γρήγορα αποκαλύφθηκε από φίλους της ραδιοφωνικής παραγωγού και δημοσιογράφου ότι δεν ήταν εκείνη πίσω από τις επίμαχες δημοσιεύσεις.

Η Μαρία Αντωνά ανέκτησε πριν από λίγα λεπτά τον λογαριασμό της στο Instagram, απ' όπου διέγραψε τα stories που είχαν γίνει, ενώ έστειλε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: Τόσο για να ευχαριστήσει όσους την ειδοποίησαν εγκαίρως, καθώς και για να τονίσει ότι θα βρει τον υπεύθυνο που παραβίασε τον λογαριασμό της για να διαδώσει μία ψευδή εικόνα γύρω απ' το πρόσωπό της.

Δείτε επίσης: Μαρία Αντωνά: «Παρακαλώ ενημερώστε...» - Όλη η αλήθεια για την ανάρτηση "κόλαφο" κατά του Άρη Σοϊλέδη

Το μήνυμα της Μαρίας Αντωνά αφότου ανέκτησε τον λογαριασμό της

«Έχω ανακτήσει το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram. Θέλω να σας ενημερώσω ότι πριν από λίγη ώρα ο λογαριασμός μου παραβιάστηκε. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση κινητοποίηση για τα μηνύματά σας και για τις κλήσεις σας. Προφανώς δεν ήμουν εγώ αυτή που ανέβασε τα Instagram stories και έστελνε αυτά τα μηνύματα», ανέφερε αρχικά η Μαρία Αντωνά στο νέο βίντεό της.

Και τόνισε στη συνέχεια: «Στη ζωή μου έχω μάθει πάνω απ' όλα να έχω αξιοπρέπεια, να σέβομαι τον εαυτό μου, την προσωπική μου ζωή, τη δουλειά μου, τους φίλους μου και τους συνεργάτες μου. Δεν θα έμπαινα σε καμία περίπτωση σε τέτοια διαδικασία. Σίγουρα αυτό που έχει γίνει δεν θα μείνει εδώ,είμαι ήδη σε διαδικασία να ψάξω ποιος μπορεί να μου έκανε κάτι τέτοιο, για ποιο λόγο και τι ακριβώς μπορεί να θέλει από εμένα».

Η Μαρία Αντωνά έκλεισε το βίντεό της, ευχαριστώντας όλους όσοι της έστειλαν μηνύματα στήριξης, ενώ ζήτησε συγγνώμη για όποια αναστάτωση μπορεί να προκάλεσαν οι προηγούμενες δημοσιεύσεις που έγιναν όταν της παραβίασαν τον λογαριασμό.