Αθηνά Οικονομάκου: Μετά το διαζύγιο ντύθηκε νύφη για ακόμα μία φορά – Δείτε βίντεο

«Bride to be, θέλατε; Ήρθα!»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Πριν ακόμα κλείσει μία εβδομάδα από την ημέρα που η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο αποφάσισαν να ανακοινώσουν το μεταξύ τους διαζύγιο, η γοητευτική πρωταγωνίστρια της σειράς «Ο πρώτος από εμάς» επέλεξε το ιδανικό look για μια… μέλλουσα νύφη.

Η Αθηνά Οικονομάκου βρισκόταν σήμερα (2/5) με τη Μαίρη Συνατσάκη στο showroom που διατηρούν οι δύο γυναίκες στο κέντρο της Αθήνας και έκαναν επίδειξη ρούχων με μία σειρά από βίντεο που ανέβασαν στον λογαριασμό της εταιρείας τους στο Instagram, καθώς και στα προσωπικά τους προφίλ.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: Χαμογελάει ξανά μετά το διαζύγιο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο - Η νέα σελίδα στη ζωή της

Η νέα εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου ως νύφη

Το challenge έλεγε πως η καθεμία έπρεπε να διαλέξει τυχαία ένα χαρτάκι το οποίο θα έγραφε μέσα ένα look, κι εκείνες θα έπρεπε να επιλέξουν ποιο κομμάτι από τη συλλογή τους θα ήταν το ιδανικό για τη συγκεκριμένη περίσταση. Κι επειδή η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια, στην Αθηνά Οικονομάκου έτυχε το look της νύφης με τη Μαίρη Συνατσάκη να ξεσπά σε γέλια ακούγοντάς το.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αθηνά Οικονομάκου δεν «μάσησε» και διάλεξε όντως ένα υπέροχο σύνολο για να εμφανιστεί ξανά στους διαδικτυακούς της φίλους ως νύφη. «Bride to be, θέλατε; Ήρθα! Αν δεν είναι αυτό το ιδανικό outfit για να παντρευτείς, ποιο είναι;», ακούγεται να λέει η πρωταγωνίστρια στο νέο της βίντεο, εξηγώντας στη συνέχεια τους λόγους που επέλεξε το συγκεκριμένο look.