Πάσχα – Η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα μας ξεναγούν στο δωμάτιό τους στην Κάλυμνο: Δίπλα στη θάλασσα και με... νυφικό κρεβάτι

Δείτε βίντεο από τη μαγευτική σουίτα τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Πάσχα – Η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα μας ξεναγούν στο δωμάτιό τους στην Κάλυμνο: Δίπλα στη θάλασσα και με... νυφικό κρεβάτι

Ένα θυελλώδη έρωτα ζουν τα τελευταία δύο χρόνια ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου -και δεν το κρύβουν. Από τους πρώτες μήνες της σχέσης τους, μετά τη γνωριμία τους στο Survivor, αποφάσισαν να μετακομίσουν στο ίδιο σπίτι, πρόσφατα ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες ανακαίνισης και βαδίζουν ολοταχώς για γάμο. Με λίγα λόγια είναι αχώριστοι, και το φετινό τους ταξίδι για Πάσχα δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πήρε το αεροπλάνο για την Κάλυμνο. Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας προσγειώθηκαν πριν από λίγη ώρα στον μαγικό προορισμό των Δωδεκανήσων, όπου αναμένεται και να περάσουν τις μέρες του Πάσχα. Από την πρώτη στιγμή βέβαια δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τα γραφικά τοπία, τις απέραντες θάλασσες και τις προετοιμασίες που γίνονται για τον εορτασμό του Πάσχα. Αν εντυπωσίασε κάτι λίγο παραπάνω, ήταν βέβαια η σουίτα στην οποία διαμένουν.

Δείτε επίσης: Μαρτίκας - Ανδριώτου "σπάνε" την σιωπή τους για τις φήμες περί αρραβώνα και το ενδεχόμενο ενός παιδιού : «Εδώ που φτάσαμε...»

Το δωμάτιο όπου θα περάσουν το Πάσχα η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα

Δίπλα στη θάλασσα, με θέα στο απέραντο γαλάζιο, ένα κρεβάτι που το λες και νυφικό, και φυσικά τον άντρα της ζωής της, τι παραπάνω μπορεί να ζητήσει η Βρισηίδα; Ενθουσιασμένη ανέβασε στιγμιότυπα με ένα σύντομο tour στο δωμάτιό τους, απ' όπου ακούγεται ο παφλασμός των κυμάτων για να τους χαλαρώνει. Ο Σπύρος πήρε θέση στην ακρογιαλιά, λίγο πριν το ζευγάρι ξεκινήσει εκ νέου μία περιήγηση στην Πασχαλινό προορισμό του.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας στην Κάλυμνο

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας στην Κάλυμνο

Και ο φαρμακοποιός με τη σειρά του απαθανάτισε την αγαπημένη του, ντύνοντας μάλιστα το βίντεο με το ερωτικό τραγούδι του Χρήστου Κυριαζή, «Έλα μωράκι μου». Σημειώνεται πως το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς έχουν παραδεχτεί κατά καιρούς ότι δεν υπάρχει άλλη... λύση. Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα που ανέβασαν η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα λίγο πριν το Πάσχα.