"Τσακίζει κόκαλα" η Δανάη Μπάρκα: «Θα ήμασταν στο Περιστέρι, αγκαλιά...» - Ιδιαίτερη μέρα η χθεσινή (3/5)

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δανάη Μπάρκα
Instagram / Δανάη Μπάρκα

Ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή, Μεγάλη Παρασκευή 3/5, για τη Δανάη Μπάρκα, όπως αποκάλυψε μέσα από μία πολύ συγκινητική της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έχει να κάνει με ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο, τον παππού της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από εννέα χρόνια.

Η πααρουσιάστρια του MEGA και της πρωινής εκπομπής Πάμε Δανάη, αποκάλυψε συγκεκριμένα πως κανονικά εκείνος θα γιόρταζε στο πλευρό της τα γενέθλιά του, όπως συνήθιζε να κάνει πάντα. Η απουσία του είναι ακόμη αισθητή και η θλίψη της που δεν μπορεί να τον έχει στην αγκαλιά της είναι τεράστια.

Η σπαρακτική ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τον παππού της

«Σαν σήμερα γεννήθηκε ο παππούς μου. Θα ήταν 89 ετών και θα ήμασταν στο Περιστέρι, αγκαλιά στον επιτάφιο. Παππού μου είσαι πάντα δίπλα μου, το ξέρω. 9 χρόνια και είναι σαν χθες», έγραψε και δέχθηκε δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης.

Δείτε επίσης: Η απρόσμενη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή - «Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει όταν ξαφνικά στη ζωή σου εμφανίζεται κάτι ...»

Δανάη Μπάρκα ανάρτηση για παππού
Instagram / Δανάη Μπάρκα

Αυτή είναι η γιαγιά της

Η Δανάη Μπάρκα έχει ένα πολύ ιδιαίτερο δέσιμο με την οικογένειά της και πολλές φορές μιλώντας για τους γονείς της, παρά τον πόλεμο που μπορεί να δέχεται, έχει δηλώσει πως πάντα θα ήθελε να κουβαλάει την ταμπέλα της "κόρης της Βίκυς Σταρυπούλου" και πως είναι περήφανη που γεννήθηκε και αγαπήθηκε από αυτά τα πρόσωπα.

Παρόλα αυτά, η μεγάλη της αδυναμία είναι η γιαγιά της, η κυρία Τούλα, την οποία γνωρίσαμε και μέσα από το τρέιλερ της εκπομπής της, Πάμε Δανάη, αλλά και μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της εγγονής της στο Instagram, καθώς πολύ συχνά δημοσιεύει τις στιγμές τους και προκαλεί άφθονο γέλιο στο κοινό με τις συζητήσεις τους.

Τη Δευτέρα 8/8/23 το βράδυ, η πρώτη ανέβασε στο προφίλ της ένα βίντεο με τη γιαγιά Τούλα να μιλάει αγγλικά, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους διαδικτυακούς της φίλους.