Δημήτρης Κοκότας: «Το παιδί είναι...» - Η αντίδραση της κόρης του στις τόσες μέρες απουσίας του

Η ιδιαίτερη εξομολόγηση της συζύγου του, Κατερίνας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στο νοσοκομείο ένα μήνα μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη μπροστά στους συνεργάτες του στο Just The 2 of Us. Έγιναν τρεις προσπάθειες αφύπνισης και στην τρίτη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή των Βαΐων έδειξε να ανταποκρίνεται θετικά και πλέον αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του).

Το γεγονός αυτό δίνει τεράστια ελπίδα στην οικογένειά του, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του καθημερινά. Η σύζυγός του, Κατερίνα, μίλησε, μάλιστα, γι' αυτό στην εφημερίφα On Time και εξομολογήθηκε τα συναισθήματά της, αλλά και τι συμβαίνει με την μικρή τους κόρη.

Η εξομολόγηση της συζύγου του Δημήτρη Κόκοτα για την υγεία του και την κόρη τους

«Κάθε μέρα περιμένουμε και κάτι καινούργιο, οι γιατροί δεν μπορούν να τα πουν όλα στο 100%. Αντιδρά, ναι… εννοώ ότι έχει κάποιες αντιδράσεις, αλλά έχει κάποια σωληνάκια που χρειάζονται, γιατί δεν έχει ξυπνήσει, για να λειτουργήσει μόνος του, χρειάζεται ακόμα υποστήριξη. Δεν ξέρω τη λειτουργία του καθενός από τα σωληνάκια. Είναι ακόμη στη ΜΕΘ», είπεε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πηγαίνω και τον βλέπω καθημερινά και ενημερώνομαι για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη. Το παιδί είναι μια χαρά, με την έννοια ότι της λείπει ο μπαμπάς της. Είμαι αισιόδοξη, δεν έχω σκεφτεί ούτε μια στιγμή κάτι αρνητικό. Ο Δημήτρης θα σηκωθεί και θα είναι σούπερ, όπως ήταν πριν… Νιώθω ότι όλα αυτά δεν υπάρχουν, σαν να μην έχουν γίνει. Ανοιγοκλείνει τα μάτια του, έχει μια καλή πορεία και όλοι ελπίζουμε για το καλύτερο. Οι γιατροί δεν μπορούν ακόμη να κάνουν πρόβλεψη, είναι πολύ συγκρατημένοι. Εγώ από την πρώτη μέρα τους ζητάω να μου που τι γίνεται σήμερα, όχι για το αύριο και για έναν μήνα μετά. Δεν θέλω ούτε να ενθουσιαστώ, ούτε να απογοητευτώ, θέλω να ξέρω το τώρα… Κάθε μέρα περιμένουμε».

Δείτε επίσης: Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: «Μιλάω με την σύζυγό του, είμαστε σε καλό δρόμο»

Δημήτρης Κόκοτας