Γιώργος Μαζωνάκης: Ατύχημα για τον τραγουδιστή, με δεμένο πόδι ανήμερα του Πάσχα

Η πρώτη του αντίδραση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μία δυσάρεστη εξέλιξη περίμενε τον Γιώργο Μαζωνάκη το φετινό Πάσχα, την ώρα που ο περισσότερος κόσμος γλεντάει ή απολαμβάνει την οικογενειακή θαλπωρή. Στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο αγαπημένος τραγουδιστής, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δεν είχε λαμπάδες και βαμμένα κόκκινα αυγά, αλλά αποκάλυψε ότι πρόσφατα είχε ένα ατύχημα.

Με δεμένο πόδι εμφανίστηκε στην ανάρτηση που έκανε ανήμερα του Πάσχα (5/5), δείχνοντας ότι τουλάχιστον οι επόμενες μέρες θα είναι δύσκολες. Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει τοποθετήσει το πόδι του πάνω στο τραπέζι, έπειτα από σύσταση γιατρού και αναμένει μέχρι να περάσουν οι απαραίτητες μέρες για να περπατήσει ξανά χωρίς πατερίτσες. Από την πλευρά μας του ευχηθούμε περαστικά.

Δείτε επίσης: «Δεν ήταν ωραίο αυτό, που είπατε! Ο νοών νοείτω...» - Ξέσπασε δημόσια ο Γιώργος Μαζωνάκης με ερώτηση δημοσιογράφου

Η ανάρτηση του Γιώργου Μαζωνάκη μετά το ατύχημα

Ο τραγουδιστής δεν παρέθεσε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το ατύχημα που είχε στο πόδι του, ωστόσο παραμένει χαλαρός και ευδιάθετος, κάνοντας το σήμα της νίκης με το χέρι του και ανεβάζοντας φωτογραφία με... θαλασσιές χάντρες για το κακό μάτι. Εξυπακούεται πως τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Γιώργου Μαζωνάκη είναι δεκάδες, με φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές να του εύχονται ταχεία ανάρρωση.