«Δεν ήταν ωραίο αυτό, που είπατε! Ο νοών νοείτω...» - Ξέσπασε δημόσια ο Γιώργος Μαζωνάκης με ερώτηση δημοσιογράφου

«Αυτό είναι ένα δικό σας θέμα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν ήταν ωραίο αυτό, που είπατε! Ο νοών νοείτω...» - Ξέσπασε δημόσια ο Γιώργος Μαζωνάκης με ερώτηση δημοσιογράφου

Ο Γιώργος Μαζωνάκης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη 13/12 με τον τραγουδιστή να απαντάει σε ερώτηση σχετικά με το τι συνέβη στο σχήμα, στο οποίο συμμετάσχει σε νυχτερινό μαγαζί.

Πριν από λίγο καιρό να θυμίσουμε, πως ο τραγουδιστής απασχόλησε, καθώς έγινε γνωστό, πως δεν έδωσε το παρόν την τελευταία στιγμή στο Φωταέριο, που εμφανίζεται με τον κόσμο να τον περιμένει κάτω από τη σκηνή (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του).

Αυτή τη φορά ο Μαζωνάκης, που ερωτήθηκε ξανά για το συμβάν δε μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του, που πρέπει να αναφερθεί ξανά στο ίδιο θέμα και έτσι απάντησε σύντομα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο επαγγελματικό του βήμα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαζωνάκη στην κάμερα του Hapoy Day

«Αυτό είναι ένα δικό σας θέμα, είναι κακό, κάνετε την προβολή σας σε άλλους ανθρώπους, δεν ήταν ωραίο αυτό, που είπατε! Ο νοών νοείτω. Δε θυμάμαι τι έγινε με την πρεμιέρα.

Έχω κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τις κάλτσες και έχω και κάτι ακόμα, θα τα πω τα άλλα στη συνέχεια, σας ευχαριστώ πολύ», είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Το έντονο παρασκήνιο στο Φωταέριο

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Το youweekly.gr επικοινώνησε με ανθρώπους του νυχτερινού κέντρου ωστόσο που μας διαβεβαίωσαν ότι πως όλα είναι καλά ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες, καθώς και ότι είναι έτοιμοι να συναντηθούν επί σκηνής για πρώτη φορά. Όπως αναφέρουν, ο λόγος που ο Γιώργος Μαζωνάκης ακύρωσε την εμφάνισή του την περασμένη Πέμπτη ήταν ένα πρόβλημα που προέκυψε με τον ήχο, και δεν λύθηκε μέχρι την έναρξη του προγράμματος.

Οι φήμες λένε πάντως ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής ζήτησε κάποια αλλαγή στο «Φωταέριο» τους τελευταίους μήνες, τόσο στη διακόσμηση, όσο και στο στήσιμο γενικότερα του μαγαζιού. Ο ίδιος έχει συνηθίσει πριν κάνει το πρόγραμμά του να έχει τα πάντα στην εντέλεια. Αυτός ήταν και ο λόγος που για χρόνια παρουσίαζε αποκλειστικά δικά του projects, με την προσωπική του πινελιά από την αρχή μέχρι το τέλος. Ράβε-ξήλωνε, δουλειά να μην σου λείπει... Παρόλα αυτά, ο επιχειρηματίας Γιώργος Πετρογιάννης δεν φαίνεται να πτοείται και συνεχίζει να υλοποιεί τα αιτήματα του καλλιτέχνη του, που μέχρι στιγμής είναι... αμέτρητα!

Ηλίας Καμπακάκης Νικηφόρος

Γιώργος Μαζωνάκης