Ελένη Μενεγάκη: Ανέβασε φωτογραφία με την κόρη της Μαρίνα και αφήνει νέο υπονοούμενο για το μέλλον της

Η παρουσιάστρια ολοκληρώνει τη συνεργασία της με το MEGA στο τέλος της σεζόν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μπορεί να μην αποκαλύπτει τον προορισμό που επέλεξε για να περάσει φέτος, ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να δείχνει τάσεις εξωστρέφειας και πως, παρότι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι η συνεργασία της με το MEGA, εκείνη είναι «γαλήνια». Τις τελευταίες μέρες η παρουσιάστρια χαίρεται οικογενειακές στιγμές, καθώς βρίσκεται εκτός «αέρα» πριν ακόμα από τη Μεγάλη Εβδομάδα, και μας έδωσε ακόμα ένα δείγμα με μία φωτογραφία που ανέβασε εδώ και λίγη ώρα, ανήμερα του Πάσχα με το «στερνοπούλι» της, την μικρή Μαρίνα.

Η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε με μικρή της κόρη να φαίνεται στο παρασκήνιο και να κρύβει, ωστόσο, το πρόσωπό της με το χέρι της. «Όσο μεγαλώνεις η ζωή σε κάνει πιο σοφό και πιο γαλήνιο…Υ.γ ούτε και αυτό είναι δικό μου αλλά και πάλι ταυτίζομαι», έγραψε στην ανάρτησή της, αφήνοντας ένα νέο υπονοούμενο για το τηλεοπτικό της μέλλον με τα ρητά που... ταυτίζεται. Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει στα 54 της με μπικίνι και μετράει αντίστροφα για το καλοκαίρι

Η Ελένη Μενεγάκη δεν αγχώνεται για το επαγγελματικό της μέλλον

Μπορεί να κρατάει κλειστά τα χαρτιά της, όσον αφορά το επαγγελματικό της μέλλον (πάγια τακτική της παρουσιάστριας), ωστόσο δείχνει με κάθε τρόπο ότι δεν αγχώνεται για ό,τι πρόκειται να συμβεί. Μετά από 30 (και βάλε) χρόνια στον χώρο, μπορεί να ακολουθεί τις επιλογές που την εκφράζουν και αυτό προτίθεται να κάνει στην προκειμένη η Ελένη Μενεγάκη.

Θυμίζουμε ότι κι εχθές ανέβασε ένα αντίστοιχο ρητό. «Ότι σε κάνει να χαμογελάς δεν είναι ποτέ λάθος ! Υ.γ δεν είναι δικό μου αλλά ταυτίζομαι» έγραψε στη λεζάντα πρόσφατης ανάρτησής της η Ελένη Μενεγάκη. Τα συμπεράσματα δικά σας...