Θανάσης Πατριαρχέας: «Θαύμασα και θαυμάζω τη γυναίκα μου για τη δύναμη που είχε όταν ξεγεννούσε»

Έχει τρεις κόρες και λιώνει γι' αυτές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Θανάσης Πατριαρχέας: «Θαύμασα και θαυμάζω τη γυναίκα μου για τη δύναμη που είχε όταν ξεγεννούσε»

Ο Θανάσης Πατριαρχέας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Μαμά-δες και μίλησε για την πατρότητα. Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τη σύζυγό του, Βίβιαν Δράκου, και όπως εξομολογήθηκε στην παρουσιάστρια Τζένη Θεωνά, το μέλλον θα δείξει αν θα μεγαλώσουν περαιτέρω την οικογένειά τους.

«Τα κορίτσια είναι 4,3,2. Ανά χρόνο! Πάνε δύο χρόνια από την τελευταία γέννα. Στις γέννες ήμουν μέσα και οι τρεις ήταν φυσιολογικές. Αυτό που θαύμασα στη Βίβιαν – πάντα τη θαύμαζα και τη θαυμάζω – ήταν ότι έβλεπα αυτή τη δύναμη που είχε όταν ξεγεννούσε. Υπήρχε πόνος και ξαφνικά βγαίνει μία καινούρια ζωή… Ήταν χαρά και τιμή μου, δεν έχω λόγια να το περιγράψω που ήμουν μέσα» ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Δείτε επίσης: Θανάσης Πατριαρχέας – Βίβιαν Δράκου: Γενέθλια για την κόρη τους – Δείτε την τούρτα

Ο Θανάσης Πατριαρχέας «στάζει μέλι» για τη σύζυγό του

Περιγράφοντας τη ζωή με τις γυναίκες της ζωής του, συμπλήρωσε: «Στο τρίτο παιδί τα πατήματά μας σαν οικογένεια και σαν ζευγάρι τα βρίσκουμε. Πλέον, αν βγούμε και μία φορά μόνοι μας την εβδομάδα είναι χαρά. Κάνουμε ταξίδια. Αν έχουμε κενό μια μέρα θα φύγουμε. Μένω μόνος μου και με τις τρεις μου κόρες, τις κοιμίζω και φωνάζει η μαμά όταν δεν το κάνω νωρίτερα».

«Δεν μου περνούσε καν από το μυαλό ότι θα κάνω οικογένεια. Μου το έβγαλε η Βίβιαν. το πρώτο παιδί ήρθε τυχαία και μου άλλαξε όλη τη ζωή στο δευτερόλεπτο. Η εγκυμοσύνη προέκυψε στους δυο μήνες max. Ήμασταν πολύ αρχή. Όλοι μου οι φίλοι και η οικογένεια με το που τους το έλεγα σοκαρίστηκαν και εγώ το έπαιρνα ότι δεν με στήριζαν. Αλλά ήταν μία ζαριά που μας βγήκε» δήλωσε σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης ο Θανάσης Πατριαρχέας.