Τατιάνα Στεφανίδου & Νίκος Ευαγγελάτος: Ερωτευμένοι στις Σπέτσες – Περπατούσαν χέρι-χέρι στον δρόμο

Αφιέρωσαν χρόνο στη σχέση τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ένα σπάνιο break απολαμβάνουν αυτές τις μέρες η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος. Το πολυάσχολο πρόγραμμά τους και οι καθημερινές εκπομπές που παρουσιάζουν σε Alpha και Mega αντίστοιχα δεν τους επιτρέπουν πολλές φορές να βρίσκουν χρόνο για τον εαυτό τους και για τη σχέση τους, ωστόσο σε κάθε δημόσια εμφάνιση αποδεικνύουν πόσο ερωτευμένοι είναι.

Το ίδιο έκαναν και στην πρόσφατη εξόρμησή τους στις Σπέτσες. Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου επισκέφθηκαν έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς και μοιράστηκαν ένα σπάνιο στιγμιότυπο μαζί. Στο βίντεο που ανέβασαν στο Instagram φαίνονται άκρως ευδιάθετοι να κάνουν χέρι-χέρι τη βόλτα τους, με την παρουσιάστρια να στέλνει τις ευχές της για Πάσχα με αυτή την αφορμή.

Δείτε επίσης: Τατιάνα Στεφανίδου: «Εγώ θέλω να θυμίσω στον φίλο Γιώργο...» - Το ''καρφί'' της για τον Λιάγκα που θα συζητηθεί

Η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου

«Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά με υγεία, αγάπη, ειρήνη και ευημερία για όλο τον κόσμο», έγραψε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του T-live στη λεζάντα του ποστ. Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Αυτή η εξόρμηση ήρθε περίπου ένα μήνα μετά την τελευταία τους, στην Ύδρα. Η Τατιάνα Στεφανίδου είχε κάνει επίσης μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε και ένα βίντεο, με όμορφα τοπία από το νησί. «Ηλιόλουστες, ανοιξιάτικες, θαλασσινές καλησπέρες από την γραφική Υδρα, ένα από τα ωραιότερα, ιστορικά νησιά της χώρας. Σε αυτό συνέβαλαν οι υπέροχοι Υδραίοι και η ανακήρυξη της πόλης ως διατηρητέας...» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.