Γιώργος Λιάγκας: Οικογενειακές διακοπές στο νησιώτικο εξοχικό του στην Τήνο - Το βίντεο από την παραλία με το μαγιό του

Έτσι πέρασε τις ημέρες του Πάσχα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Οικογενειακές διακοπές στο νησιώτικο εξοχικό του στην Τήνο - Το βίντεο από την παραλία με το μαγιό του

Στην πανέμορφη Τήνο πέρασε τις ημέρες του Πάσχα ο Γιώργος Λιάγκας και όπως αποκάλυψε με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πέρασε οικογενειακές στιγμές. Ο παρουσιαστής διαθέτει εξοχικό σπίτι στο νησί και όποτε φτιάχνει ο καιρός ταξιδεύει εκεί με το καράβι όπου κάνει τις διακοπές του και αρκετά συχνά μαζί και με τους γιους του.

Σήμερα Δευτέρα του Πάσχα 6/5 λοιπόν, θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές που δέχτηκε για την ονομαστική του εορτή, μας έδειξε και την παραλία όπου έκανε τις βουτιές του. Είναι και χειμερινός κολυμβητής και δεν σταματάει τα μπάνια παρά μόνο όταν ο καιρός δεν το επιτρέπει.

Το βίντεο του Γιώργου Λιάγκα από την Τήνο

Μαζί με τους γιους του, ο Γιώργος Λιάγκας εκμεταλλεύτηκε τον ήλιο και βούτηξε στα κρύα νερά του Αιγαίου.

Δείτε επίσης: "Τσακίζει κόκαλα" ο Γιώργος Λιάγκας για τον πατέρα του: «Θα πω κάτι για πρώτη φορά! Πέθανε κι εγώ...»

Aυτό είναι το σπίτι του στο νησί

Στο πανέμορφο νησί έχει το εξοχικό του σπίτι στο οποίο λατρεύει να μένει κυρίως τους θερινούς μήνες έτσι ώστε να απολαμβάνει την πανέμορφη θέα από την βεράντα του.

Συγκεκριμένα, το σπίτι του στην Τήνο διαθέτει μια πισίνα για να χαλαρώνει όταν δεν θέλει να πηγαίνει παραλία, ενώ η θέα του είναι μαγευτική. Βλέπει τα καταγάλανα νερά της θάλασσας και ένα μικρό μέρος του νησιού.

Όπως όλα δείχνουν και τα παιδιά του απολαμβάνουν με το παραπάνω το υπέροχο σπίτι αλλά και τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνούν με τον αγαπημένο τους μπαμπά το καλοκαίρι. Βέβαια μερικές φορές, ο Γιώργος Λιάγκας αποφασίζει να ταξιδέψει στην Τήνο ακόμα και το χειμώνα.

Λιάγκας σπίτι Τήνος