Θεοφανία Παπαθωμά: Με κόκκινο ολόσωμο μαγιό στην παραλία - Η πόζα της ξαπλωμένη στην άμμο

Άκρως εντυπωσιακή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί η Θεοφανία Παπαθωμά να μιλούσε για την Αφρικανική σκόνη κάνοντας λόγο περί ψεκασμού, ωστόσο, πλέον απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα. Η ηθοποιός με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα και τις καλές θερμοκρασίες των ημερών έκανε την βουτιά της στη θάλασσα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο φωτογραφίες ποζάροντας στην αμμουδιά φορώντας ένα κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό, σετ με τα κόκκινα γυαλιά της.

Οι φωτογραφίες της Θεοφανίας Παπαθωμά με μαγιό

Η Θεοφανία Παπαθωμά εντυπωσιακή όπως πάντα, τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό με τις πόζες της.


Η Θεοφανία Παπαθωμά έκανε το ντεμπούτο της στην ηθοποιία και τη τηλεόραση το έκανε το 1998, ως πρωταγωνίστρια στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, "Άγγιγμα ψυχής" στον ΑΝΤ1, με συμπρωταγωνιστή τον Σταύρο Ζαλμά. Το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο το έκανε το 2002, στη ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου "Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου".

Έχει γράψει και σκηνοθετήσει δύο μικρού μήκους ταινίες, το "Φύγε Εσύ - Έλα Εσύ" που βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Δράμας το 2008 και την "Επέτειο". Έχει συγγράψει τέσσερα παιδικά βιβλία, "Οι Περιπέτειες του Ηρακλή Μπιμπερό", α) Η Σύλληψη, β) Η Κύηση, γ) Η Γέννηση, και το παιδικό μιούζικαλ "Ήρθαν τα Χριστούγεννα". Έχει μεταφράσει τέσσερα θεατρικά έργα, ενώ έχει σκηνοθετήσει και το θεατρικό έργο του Νιλ Σάιμον, "Ο Τελευταίος Εραστής".

Έχει λάβει δύο βραβεία ως ηθοποιός: αγαπημένης ηθοποιού για το "Άγγιγμα ψυχής" και καλύτερης ηθοποιού για το "Ακροβατώντας".