Νίκος Ζωιδάκης για την απώλεια του Βασίλη Καρρά: «Το περισσότερο κλάμα, που θυμάμαι να έβγαλα είναι όταν έφυγε ο κουμπάρος μου»

Η στενή σχέση και ο πόνος του θανάτου του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Ο Νίκος Ζωιδάκης ήταν καλεσμένος την Δευτέρα του Πάσχα 6/5 στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον με τον γνωστό μουσικό να μιλάει μεταξύ άλλων για τη στενή σχέση, που είχε με τον Βασίλη Καρρά και το πόσο πολύ του στοίχισε ο θάνατός του.

Οι δύο άντρες υπήρξαν συνεργάτες, πολύ καλοί φίλοι και στη συνέχεια η φιλία τους επισφραγίστηκε με μία κουμπαριά καθώς ο Βασίλης Καρράς είχε βαφτίσει την μικρότερη από τρεις κόρες του Νίκου Ζωιδάκη.

Μέσα από τις νέες δηλώσεις του ο Ζωιδάκης αποκάλυψε, πως όταν έφυγε από τη ζωή ο Καρράς ο πόνος του ήταν τόσο μεγάλος με αποτέλεσμα να κλάψει τόσο πολύ, όσο δεν έχει κλάψει ποτέ όπως ανέφερε.

Δείτε επίσης: Βασίλης Καρράς: «Η Χριστίνα ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι του!» - Η γυναίκα που υπέμεινε για 51 χρόνια τα πάντα δίπλα του

Η αποκάλυψη του Νίκου Ζωιδάκη για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά

«Η ευαισθησία δεν έχει καταγωγή. Ο ευαίσθητος άνθρωπος, από όπου και αν είναι, όταν κάτι του κεντρίσει την ευαισθησία του και θα δακρύσει και θα εκφραστεί. Οι Κρητικοί λένε ότι είναι ένας πολύ εκφραστικός λαός. Συνέχεια κλαίω εγώ, είμαι πολύ ευαίσθητος. Το περισσότερο κλάμα, που θυμάμαι τον εαυτό μου να έβγαλα είναι όταν έφυγε ο κουμπάρος μου, ο Βασίλης ο Καρράς. Αυτό δεν ήταν κλάμα ευαισθησίας, ήταν κλάμα πόνου. Ήταν κουμπάρος μου, είχε βαφτίσει την μικρή μου κόρη. Ήμασταν πολύ φίλοι», είπε ο Νίκος Ζωιδάκης.