Λευτέρης Πανταζής: Η γνωριμία με την κόρη του και το ισχαιμικό που του στέρησε τη φωνή του

«Έλεγα "Παναγία μου, πώς θα ζήσουν τα αδέρφια μου και οι φίλοι μου"»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Λευτέρης Πανταζής σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον» μίλησε μεταξύ άλλων, για την αγάπη του για το τραγούδι, για τη ζωή του, τις εμπειρίες που έχει ζήσει και τις δυσκολίες που βίωσε στο παρελθόν για να επιβιώσει οικονομικά. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι ουσιαστικά την περίοδο της καραντίνας γνωρίστηκε με την κόρη του, Κόνι Μεταξά, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που αντιμετώπισε με την υγεία του και του δημιούργησε πρόβλημα στη φωνή του.

«Κάποια στιγμή, από την κούραση και από την αυπνία και που έτρεχα παντού, έπαθα ένα μικρό ισχαιμικό, έχασα τη φωνή μου και στον δρόμο που πήγαινα στο νοσοκομείο έλεγα “Παναγία μου, πώς θα ζήσουν τα αδέρφια μου και οι φίλοι μου, τώρα που τους βοηθάω;”. Δεν σκέφτηκα ότι δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ. Είμαι τρελός, δεν είμαι καλά», είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.

Δείτε επίσης: Άννα Βίσση - Λευτέρης Πανταζής: Η κοινή εμφάνιση και το τρυφερό φιλί στο στόμα

«Πέρασα από διάφορα πράγματα στη ζωή μου για να ξέρω τι είναι. Πήγα και στο καζίνο, πήγα και σε μια λέσχη, μου έδωσαν και δοκίμασα και άλλα πράγματα που υπάρχουν παντού και είδα ότι εμένα μου αρέσει να τραγουδάω, μου αρέσει η οικογένεια, οι φίλοι μου, τα ταξίδια, δεν μου αρέσει να καπνίζω, να πίνω, να παίρνω ναρκωτικά. Δεν είμαι άγιος, άνθρωπος είμαι, θέλω να είμαι με την παρέα μου, με την κοπέλα μου, με τους φίλους μου, πράγματα απλά που σε γεμίζουν. Να γράφω τραγούδια. Έχω συρθεί στο πάτωμα πάρα πολλές φορές, αλλά κρύβομαι, πονάω μόνος μου», τόνισε στη συνέχεια.

Η εξομολόγηση του Λευτέρη Πανταζή για τη στιγμή που γνώρισε την κόρη του

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης ο Λευτέρης Πανταζής δήλωσε: «Η κόρη μου και ο γαμπρός μου ήρθαν και μείναμε μαζί στο σπίτι. Εκεί γνώρισα το παιδί μου, εκεί άρχισα να ζω το παιδί μου με τις συνήθειες του γιατί μεγάλωσε με τη μαμά του, εγώ όλο έλειπα. Η σχέση μας το Σαββατοκύριακο ήταν που πετούσε την τσάντα της και πήγαινε στις φίλες της»,

Ενώ πρόσθεσε: «Εκεί γνώρισα το παιδί μου, εκεί τσακωθήκαμε, εκεί χορέψαμε μαζί, εκεί κλάψαμε, μου θύμωσε και τα ξαναβρήκαμε. Δίνω τα πάντα για αυτό το παιδί, σαν να χρώσταγα στον εαυτό μου να δώσω πράγματα που δεν μπορούσα να δώσω γιατί έλειπα συνέχεια. Τη θαυμάζω για κάτι που πήρε από εμένα, είναι σεβαστική, βοηθάει και γι' αυτό θα έχει πάντα ανθρώπους που την αγαπούν. Η μοναξιά είναι πολύ κακή “παρέα”», ανέφερε εν συνεχεία ο Λευτέρης Πανταζής.