Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Ποζάρουν μαζί και αγκαλιασμένοι στις διακοπές τους

Το ζευγάρι διαψεύδει τις φήμες για κρίση στη σχέση του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Στην καλύτερή τους φάση δείχνουν να βρίσκονται ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, παρά τις φήμες που τους ήθελαν πρόσφατα να ακολουθούν χωριστούς δρόμους μετά από αμοιβαία unfollow στα social media. Χαρακτηριστικό είναι ότι πέρασαν τη γιορτή του Πάσχα μαζί και αγκαλιασμένοι, όπως αποδεικνύουν οι πρόσφατες αναρτήσεις τους.

Δείτε επίσης: Χρήστος Μάστορας & Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Έκαναν ufollow στο instagram - Κρίση μετά από 1,5 χρόνο σχέσης;

Σε γενικές γραμμές κρατούν χαμηλούς τόνους και οι δύο, όσον αφορά την προσωπική τους ζωή. Αυτή ήταν, ωστόσο, μία ευχάριστη έκπληξη καθώς ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανέβασαν φωτογραφίες από τη βραδιά της Ανάστασης, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά και δείχνουν πως χαίρονται κάθε στιγμή, μέχρι να χρειαστεί να επιστρέψουν στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους.

Αυτό είναι το δεύτερο στιγμιότυπο που μοιράζονται, καθώς είχε προηγηθεί άλλη μία φωτογραφία με λαμπάδες, στην οποία χαμογελούσαν διακριτικά στον φακό. Το μοντέλο ήταν εκείνο που ανήρτησε τη φωτογραφία το βράδυ της Δευτέρας 6/5 και πάνω στη φωτογραφία έβαλε ένα μάτι μαζί με μια λευκή καρδιά.

Ανάρτηση Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Η αλήθεια για την κρίση στη σχέση του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας φαίνεται να ήταν επεισοδιακό για το ζευγάρι Μάστορα-Καληφώνη. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, φαίνεται πως μάλωσαν άσχημα, εκείνη πήρε τα πράγματά της και γύρισε στο σπίτι της και τον έκανε unfollow. Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι πως πλέον είναι καλά και μαζί. Έτσι άφησε τουλάχιστον το μοντέλο να εννοηθεί με το κοινό story που έκανε το βράδυ της Καθαρά Δευτέρας (δείτε εδώ τι ανέβασε).

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day, ανέφερε πως μετά από επικοινωνία που είχε με πολύ κοντινό άνθρωπο του τραγουδιστή όντως ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη πέρασαν μια κρίση στην σχέση τους...