Μπο: «H Νατάσα Θεοδωρίδου μού κρατούσε τα λεφτά, γιατί ήμουν σπάταλος και τα έτρωγα όλα»

Ο ράπερ ξεκίνησε ως χορευτής στο πλευρό της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μπο: «H Νατάσα Θεοδωρίδου μού κρατούσε τα λεφτά, γιατί ήμουν σπάταλος και τα έτρωγα όλα»

Ο Μπο παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και την δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου. O ράπερ αναφέρθηκε σε διάφορους σταθμούς της ζωής του, από την εποχή που ακόμα ήταν χορευτής σε νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, ενώ αναφέρθηκε στον χωρισμό των γονιών του και την επιθυμία του να γίνει πατέρας.

«Έχω φάει απόρριψη από την Τάμτα στο παρελθόν για ένα δικό μου τραγούδι, στο οποίο ήθελα να συμμετάσχει. Η δικαιολογία ήταν ότι εκείνη την περίοδο έβγαζε κάτι δικό της, δεν ήταν κάτι κακό», ανέφερε αρχικά ο Μπο.

«Είχα ξεκινήσει ως χορευτής σε νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Θυμάμαι ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου μού κρατούσε τα λεφτά, γιατί ήμουν σπάταλος και τα έτρωγα όλα. Μέχρι που της την “είπαν” κάποιοι, και το σταμάτησε, αλλά εγώ συνέχισα να τα τρώω», πρόσθεσε με χιούμορ ο Μπο.

Δείτε επίσης: Μπο: «Έχω βγει ραντεβού με κοπέλα που γνώρισα μέσω social media και δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα»

Τα πρώτα βήματα του Μπο και η επιθυμία να γίνει πατέρας

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξής του ο Μπο ανέφερε πως: «Στα πρώτα μου βήματα έκανα κι άλλες δουλειές για να επιβιώσω, δούλευα και πόρτα στα νυχτερινά μαγαζιά για να βγει το μεροκάματο. Τα πρώτα χρόνια στη Γερμανία ήταν πολύ γκρι, πηγαίναμε σ' ένα ποτάμι για να περπατήσουμε. Ο χωρισμός των γονιών μου ήταν λίγο περίεργος στην αρχή, με έκανε να κλειστώ στον εαυτό μου. Είχα πάρει το μέρος της μητέρας μου».

Μεταξύ άλλων άλλων μίλησε και για την επιθυμία του να κάνει οικογένεια. «Γενικά είναι ωραία με τα παιδιά, το βλέπω από τα ανιψάκια μου. Δεν το σκέφτομαι απλά, είμαι μέσα. Αλλά θέλω παρτενέρ, μόνος μου δεν γίνεται... Ο γάμος μου προέκυψε μετά από συμβίωση το 2002. Είχε γίνει ντόρος, γιατί είχαμε κουμπάρο τον Διονύση Σχοινά που δεν ήρθε», ανέφερε ο Μπο στην πρωινή εκπομπή του Alpha.