Νανά Παλαιτσάκη: «Πάγωσα όταν μας ανακοίνωσαν ότι θα σταματήσει το Mega Καλημέρα»

Η σχέση με τον γιο της και η στιγμή που την έστειλε στον... ψυχίατρο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Νανά Παλαιτσάκη: «Πάγωσα όταν μας ανακοίνωσαν ότι θα σταματήσει το Mega Καλημέρα»

Η Νανά Παλαιτσάκη ήταν η σημερινή καλεσμένη στο «Πρωινό Σουσού». Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος συζήτησε με την Ελένη Τσολάκη για το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Mega Καλημέρα», καθώς και για την καρδιακή σχέση με τον γιο της Αλέξη.

«Ο γιος μου ζει στο εξωτερικό 16 χρόνια, αλλά αυτό δεν συνηθίζεται, έχω τα βαφτιστικά παπουτσάκια του δίπλα στο κομοδίνο του. Πλέον λέω “να είναι καλά όπου και να είναι” και χαίρομαι πολύ, είμαι περήφανη που τον εκπαίδευσα να διαχειριστεί μόνος του τη ζωή του και να διεκδικήσει το όνειρό του φεύγοντας μακριά από εμένα. Βέβαια έγινα ρεζίλι γιατί στην ορκωμοσία του στον στρατό έκλαιγα πολύ δυνατά», είπε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

Δείτε επίσης: Mega Καλημέρα: «Ο καθένας θα πρέπει να κάνει τον απολογισμό του...» - Οι πρώτες αμήχανες δηλώσεις Παλαιτσάκη, Γραμμέλη και Κωνσταντινίδη μετά το πρόωρο φινάλε

Και πρόσθεσε: «Θέλω να μου πεις, τι κάνει ένα γονιός, μάνα ή πατέρας, όταν ο γιος σου παρουσιάζει τη μηχανή έξω από το σπίτι και σου λέει: “Φεύγω με τη μηχανή και πάω Γερμανία”. Έκανε ταξίδι Ελλάδα – Γερμανία μέσα από τις Άλπεις με διάφορες καιρικές συνθήκες. Τι κάνει για να το διαχειριστεί αυτό μια μάνα; Πήγα σε ψυχίατρο γιατί ήμουν άνθρωπος που οδηγούσε μηχανή».

«Τι να κάνω, να βγω να κάνω την ψύχραιμη και να λέω: “Τι ωραία”; Ο ψυχίατρος μου είπε να το διαχειριστώ, ότι πρέπει να το σκεφτώ πολύ ψύχραιμα και σε όλη μου τη ζωή τα μεγάλα γεγονότα ψύχραιμα τα διαχειρίζομαι. Είχα το θράσος να παίρνω τον γιο μου τηλέφωνο και να μην απαντάει και να επιμένω. Και να μου λέει μετά: “Είσαι ηλίθια; Είμαι πάνω στη μηχανή και να σου απαντήσω να σου πω τι;”» ανέφερε η Νανά Παλαιτσάκη για τον γιο της.

Η Νανά Παλαιτσάκη για το πρόωρο φινάλε το MEGA Καλημέρα

«Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν “τερματίσαμε” φέτος. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λένε “εντάξει, προχωράμε, πάμε γι’ άλλα”. Όχι, δεν παίζω, δεν μπαίνω σε μια ομάδα για να βγούμε από τον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει. Είναι ένας αγώνας δρόμου, μαραθώνιος. Όταν μας ανακοίνωσαν ότι θα σταματήσει η εκπομπή λόγω ευρωεκλογών, πάγωσα! Είμαι εγωίστρια, θέλω να τερματίζω», είπε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

Η Νανά Παλαιτσάκη είπε στη συνέχεια: «Με ενδιαφέρουν τα νούμερα, με ενδιαφέρουν οι αριθμοί. Με έκπληξη ακούω κάποιους ότι δεν παρακολουθούν τα νούμερα. Αυτό το θεωρώ υποκριτικό, εκτός κι αν είσαι χομπίστας. Δεν είμαι εισοδηματίας, δεν είμαι χομπίστρια, βιοπορίζομαι από αυτή τη δουλειά. Άρα, δεν μπορώ “τι ωραία που κλείνουμε νωρίτερα”. Δεν μπορώ να βρω θετικό πρόσημο στη χρονιά, από τη στιγμή που δεν τερματίσαμε. Άρα, λέω, 2023-2024 αρνητικό πρόσημο».