Eurovision: Το λάθος του Θανάση Αλευρά που... πολλοί παρατήρησαν - «Άθλια επιλογή της ΕΡΤ»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Eurovision: Το λάθος του Θανάση Αλευρά που... πολλοί παρατήρησαν - «Άθλια επιλογή της ΕΡΤ»

Ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7/5 στο Μάλμε της Σουηδίας και προβλήθηκε ζωντανά μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ1. Την βραδιά άνοιξε η Ελένη Φουρέιρα με ακόμα 2 καλλιτέχνες που άφησαν εποχή στο διαγωνισμό, ενώ πρώτη στην σκηνή - όσον αφορά το διαγωνιστικό κομμάτι - ανέβηκε η Κύπρος με την Silia Kapsis.

Πολλά ήταν τα σχόλια που έγιναν στο twitter για όλες τις εμφανίσεις στον μουσικό διαγωνισμό, με τα περισσότερα ωστόσο να τα λαμβάνει η Ιρλανδία η οποία έστειλε ένα goth τραγούδι με πεντάλφα και δαίμονες. Οι Έλληνες τουλάχιστον έμειναν... σοκαρισμένοι. Άλλοι σχολίασαν το κομμάτι και την σκηνική παρουσία χιουμοριστικά, άλλοι όμως μίλησαν με τα χειρότερα λόγια.

Όπως και να έχει όμως και ότι και αν συνέβη στο Μάλμε, το σίγουρο είναι πως η Eurovision χάρισε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης στην ΕΡΤ, αφού παρά τις σειρές και τους αγώνες που έπαιζαν, ο κόσμος ψήφισε τον μουσικό διαγωνισμό που ενώνει τις χώρες.

Το λάθος του Αλευρά στον ημιτελικό της Eurovision

Ένα επίσης συμβάν που σχολιάστηκε έντονα ήταν ένας λάθος που έκανε ο Θανάσης Αλευράς, ο οποίος μαζί με τον Ζερόμ Καλούτα ήταν σχολιαστές του διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα, αντί να προλογίσει την Γερμανία με τον Isaak και το τραγούδι "Always On The Run", ο ηθοποιός μπερδεύτηκε και ξεκίνησε να προλογίζει την Σουηδία με τα δίδυμα Marcus & Martinus.

«Είμαστε στην Γερμανία; Όχι. Η Γερμανία... τι κρίμα. Πω πω με την Γερμανία. Θα σας πω στον δεύτερο γύρο», είπε ο Θανάσης Αλευράς φανερά αμήχανος.

Τι γράφτηκε στο twitter