Στέλλα Πάσσαρη: Χώρισε η κολλητή της Ιωάννας Τούνη - «Δυστυχώς, όσο και να προσπάθησα δεν μπόρεσα να το ξεπεράσω»

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Στέλλα Πάσσαρη
Instagram / Στέλλα Πάσσαρη

Η Στέλλα Πάσσαρη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks το 2020, ωστόσο μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media έχει καταφέρει να κρατήσει το κοινό της, δημιουργώντας ενδιαφέρον περιεχόμενο. Είναι και η κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη, με την οποία έχει μαζί μία εταιρεία ρούχων, ενώ είναι και νονά του παιδιού της, Πάρη (δείτε εδώ βίντεο από την τελετή).

Η ίδια, λοιπόν, στα προφίλ που διατηρεί, για χρόνια δεν δίσταζε να δείξει τον σύντροφό της, μέσα από τα ταξίδια που έκαναν, αλλά και στην καθημερινότητά τους. Το τελευταίο διάστημα όμως πολλοί από τους ακόλουθούς της είχαν αρχίσει να παρατηρούν πως δεν εμφανιζόταν πια.

Η απάντηση της Στέλλας Πάσσαρη για τον χωρισμό της

Μόλις εκείνη αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού της στο Instagram, δέχθηκε κατευθείαν την ερώτηση για τον χωρισμό τους και χωρίς να διστάζει ξεκαθάρισε τι συνέβη. «Κατευθείαν στο ψητό. Ναι έχω χωρίσει εδώ και λίγους μήνες. Έγινε κάτι και δυστυχώς όσο και να προσπάθησα δεν μπόρεσα να το ξεπεράσω. Εγώ απλά θα πω αυτό που έχω τατουάζ. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Είπαμε τον λόγο ίσως κάποτε τον μάθουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως έχει διαγράψει και τις κοινές τους φωτογραφίες από τον λογαριασμό της.

Δείτε επίσης: Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη όταν έμαθε ότι η κολλητή της, Στέλλα Πάσσαρη, δεν ακολουθεί τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Instagram

Στέλλα Πάσσαρη χωρισμός