Γιώργος Λιάγκας: «Γνωρίζω τι έχει γίνει! Εσείς φαντάζεστε...» - Η απάντηση για τη συνέντευξη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο που ακυρώθηκε

«Μαθεύτηκε αυτό εκεί που μαθεύτηκε και με πήρε ο Ανδρέας και μου λέει...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Γνωρίζω τι έχει γίνει! Εσείς φαντάζεστε...» - Η απάντηση για τη συνέντευξη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο που ακυρώθηκε

Ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα, Τετάρτη 8/5, θα είχε ως καλεσμένο του στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, την πρώτη μετά το Πάσχα, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ώστε να συζητήσει μαζί του για όλα. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη και ο παρουσιαστής θέλησε να μιλήσει στον αέρα για το γεγονός αυτό (δείτε εδώ το παρασκήνιο και την ανάρτηση όλο νόημα που έκανε).

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα για την ματαίωση της συνέντευξης με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή. Από την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε συνεννοηθεί να είναι σήμερα εδώ. Και μάλιστα κάναμε και πλάκα χθες ανταλλάσσοντας μηνύματα ότι θα τα πούμε σήμερα στην αρένα και χρόνια πολλά κτλ. Τον εκτιμώ πολύ τον Μικρούτσικο και θεωρώ ότι στη διάρκεια των χρόνων είναι ο καλύτερος παρουσιαστής ψυχαγωγίας στην Ελλάδα. Είναι μορφωμένος, ετοιμόλογος κτλ, κτλ. Για μένα!

Επειδή η εκπομπή έλειπε μία εβδομάδα και ο κόσμος ξεχνάει, παίρνω στο gegonos.gr και λέω "παιδιά ανεβάστε ένα άρθρο ότι θα έρθει ο Μικρούτσικος στην εκπομπή", το βάζουν, το κάνω κι εγώ στα δικά μου social μια αναπαραγωγή ότι τον περιμένω με χαρά και προφανώς και μαθεύτηκε αυτό εκεί που μαθεύτηκε - δεν μπορώ να πω, στο βιβλίο τα υπόλοιπα - και με πήρε ο Ανδρέας - ήμουν στο πλοίο με τον Μητσοτάκη - και μου λέει ότι "τώρα που μαθεύτηκε δε μπορώ να έρθω". Μου είπε και άλλα. Δε μπορώ να πω», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

Τότε, η Ελένη Βουλγαράκη τον ρώτησε εάν δεν είχε πάρει άδεια για τη συνέντευξη αυτή, με τον ίδιο να απαντά: «Αν με ρωτάς, δεν σου λέω κάτι που μου είπε, δεν είχε πάρει άδεια. Σου λέω την πεποίθησή μου. Κάποιοι παρουσιαστές και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, δε χρειάζεται να πάρουμε καμία άδεια για να μιλήσουμε οπουδήποτε. Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ για να πάω να μιλήσω οπουδήποτε».

Και όταν τον ρώτησαν αν έχει να κάνει με το γεγονός πως μετά τη συνέντευξη "κόλαφο" που είχε παραχωρήσει πριν λίγες μέρες όπου κατακεραύνωνε την Κατερίνα Καινούργιου, ώστε να προστατευθεί από όλο αυτό, ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε: «Δεν θα τον ρωτούσα για την Καινούργιου γιατί θεωρώ ότι αν έχει να πει κάτι για την κυρία Καινούργιου δεν ήθελα να το πει μέσω μίας εκπομπής που θα παίζει ακριβώς απέναντι, άρα μοιραία είναι σε μία ανταγωνιστική ζώνη. Εγώ δεν θα τον ρώταγα επί τούτου ποια είναι η γνώμη του για την κα Καινούργιου. Τώρα αν έλεγε δε θα μπορούσα να τον λογοκρίνω. Δεν είμαι Βελόπουλος, ο καθένας έχει την ελευθερία να λέει ό,τι θέλει».

Παρόλα αυτά, δεν μπορούσε να πει τι ακριβώς έχει συμβεί και επισήμανε στο τέλος: «Γνωρίζω τι έχει γίνει! Εσείς φαντάζεστε. Εγώ όμως δε μπορώ να πω τι έχει γίνει. Θα το πω όταν γράψω βιβλίο μετά από πολλά χρόνια ελπίζω. Άρα τι να πω εγώ που ξέρω; Είναι σαν να κοροϊδεύω τους τηλεθεατές… Δεν μπορώ».