Ανδρέας Μικρούτσικος: Ακυρώθηκε τελευταία στιγμή η συνέντευξή του στο Πρωινό - Η όλο νόημα ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα

Όλο το παρασκήνιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όπως είχε ανακοινωθεί την Τρίτη 7/5, θα βρισκόταν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 την Τετάρτη 8/5, στην πρώτη εκπομπή μετά τις διακοπές του Πάσχα, για να συζητήσει μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα για όλα όσα έχουν συμβεί τελευταία, από την αποχώρηση από το Super Κατερίνα και όσα είπε για την Κατερίνα Καινούργιου (δείτε εδώ τις δηλώσεις που προκάλεσαν τα κλάματά της), αλλά και για τη νέα του θέση στο Tv Queen, το νέο ριάλιτι του OPEN.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο πρώτος δεν εμφανίστηκε ποτέ στο πλατό και σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο υπάρχει παρασκήνιο πίσω από αυτή την απόφαση. Πιο συγκεκριμένα, ο κριτής του ολοκαίνουριου project ανήκει στην εταιρεία παραγωγής της Barking Well και σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να ενημερώνει και να παίρνει άδεια όταν πρόκειται να παραχωρήσει συνέντευξη σε αντίπαλο σταθμό.

Τι συνέβη με τη συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Φαίνεται, λοιπόν, πως δεν υπήρξε σχετική ενημέρωση και έτσι η συνέντευξη ματαιώθηκε. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκανε κάποια ανακοίνωση ούτε ανέφερε κάτι στην εκπομπή του, όμως το βράδυ πριν επιστρέψει στον αέρα δημοσίευσε ένα story όλο νόημα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου - Η αντίδρασή της όταν ακούστηκε στον αέρα το όνομα του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ανάρτηση Λιάγκα μετά από ακύρωση συνέντευξης με Μικρούτσικο