Ελένη Μενεγάκη: Ανανεωμένη και μαυρισμένη, τους φίλησε έναν έναν στο πλατό του MEGA - «Πέρασα τόσο ωραία στις διακοπές μου!»

«Ορκιζόμουν ότι είχαμε δύο εβδομάδες διακοπές»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Ανανεωμένη και μαυρισμένη, τους φίλησε έναν έναν στο πλατό του MEGA - «Πέρασα τόσο ωραία στις διακοπές μου!»

Η Ελένη Μενεγάκη πέρασε τις διακοπές του Πάσχα σε νησί, μαζί με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο, και τα παιδιά τους. Δεν έλειψαν οι ξέγνοιαστες αναρτήσεις στα social media της όλες αυτές τις μέρες και η πιο πολυσυζητημένη είναι εκείνη που ανέβασε στην αγκαλιά του καλού τους (δείτε την εδώ).

Το μεσημέρι της Τετάρτης 8/5, ωστόσο, επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής της, Ελένη, στο κανάλι του MEGA, και καλωσόρισε τους τηλεθεατές της, αλλά και τους συνεργάτες της με αγκαλιές και φιλιά. Αποκάλυψε, βέβαια, πως δεν είχε συνειδητοποιήσει πότε τελείωναν οι διακοπές και ξεκίνησε τα τηλέφωνα για να μάθει μέχρι και πότε ξεκινούν τα σχολεία.

Τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της μετά τις διακοπές του Πάσχα

«Χάρηκα τόσο πολύ που σας είδα! Πέρασα τόσο ωραία στις διακοπές μου! Σκεφτόμουν ότι κι εσείς θα περάσατε ωραία, θα χαλαρώσατε...Όπως και εσείς που φύγατε από το σπίτι», είπε αρχικά η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων και τον λόγο πήρε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος δήλωσε: «Παραχαλαρώσαμε! Εγώ σοκαρίστικά χθες. Μου έστειλε η Ελένη μήνυμα ότι αύριο ξεκινάμε και λέω "πότε αύριο;". Ορκιζόμουν ότι είχαμε δύο εβδομάδες διακοπές».

«Τώρα που λέτε αυτό... Γυρίσαμε κι εμείς από τις διακοπές μας χθες και είπα "ρε παιδιά πότε ξεκινάνε τα σχολεία;", γιατί επειδή πάνε σε άλλα σχολεία δεν ήξερα. Πήραμε τηλέφωνα για να μας πούνε τελικά. Είναι αυτό που λες "άδειασα", "τίποτα"», συνέχισε η Ελένη Μενεγάκη, ενώ ο συνεργάτης της στο τέλος ανέφερε:

«Ο άνθρωπος που σε τσέκαρε να δει που θα πας, μου είπε “τσέκαρα την κ. Μενεγάκη που πήγε”, αλλά δεν μου είπε πού!», με εκείνη να πανηγυρίζει που δεν μαθεύτηκε παραέξω που βρέθηκε. Άρα, μάλλον, δεν πήγε μόνο στην Άνδρο, όπου βρίσκεται το εξοχικό της.

Δείτε επίσης: Ανέβασε φωτογραφία με την κόρη της Μαρίνα και αφήνει νέο υπονοούμενο για το μέλλον της