Ιωάννα Μαλέσκου: Η αντίδραση όταν την ρώτησαν για την Σπυροπούλου - «Τι συζητάμε τώρα...»

Τι την ρώτησαν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Η αντίδραση όταν την ρώτησαν για την Σπυροπούλου - «Τι συζητάμε τώρα...»

Η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star, με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή και την παρουσίαση του Tv Queen μέσα από την συχνότητα του Open. Αναφέρθηκε στο ριάλιτι, στα τηλεοπτικά της βήματα, ενώ δέχτηκε και μια ερώτηση για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου

«Σαν ψέμα μου φαίνεται που πέρασε ένας χρόνος. Σαν ψέμα γιατί το έχω τόσο έντονο, από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή μας και μετά, αλλά και ταυτόχρονα μια αίσθηση σαν να υπήρχε πάντα μαζί μου. Σαν να έχω μεγαλύτερο παιδάκι νιώθω», ανέφερε αρχικά για την κόρη της που έχει μεγαλώσει πολύ (δείτε πως γιόρτασε τα γενέθλια της).

Και αποκάλυψε πως: «Στην πρεμιέρα βάλανε να με δει λίγο γιατί δεν βλέπει και άκουσε τη φωνή μου και άρχισε να κλαίει γιατί κατάλαβε ότι δεν είμαι μαζί της. Όταν με ακούει και δεν είμαστε μαζί την πιάνει ένα τέτοιο πράγμα».

Σε ερώτηση που δέχτηκε για τη δήλωση που έκανε ο Λάκης Γαβαλά ότι αρχικά είχε προταθεί το Tv Queen στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αντέδρασε λέγοντας: «Τι συζητάμε τώρα περσινά ξινά σταφύλια. Δεν έχω ιδέα σε ποιον είχε προταθεί και γενικώς σημασία στα προγράμματα δεν έχει ποιον σκέφτονται και ποιον προτείνουν, αλλά σε ποιον τελικά καταλήγει να ανατεθεί κάτι».

Για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Είναι νωρίς να μιλάμε για την επόμενη σεζόν. Όλα αλλάζουν στην τηλεόραση. Τώρα με ενδιαφέρει να κυλήσει όμορφα αυτό το πρότζεκτ. Μου αρέσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, δεν θα έλεγα όχι σε μια συνεργασία μελλοντικά αν και εφόσον ταιριάξουμε».